Wii-time!

Skärpning Jennifer. Nu måste du börja fotografera mera. Vet inte när jag rörde kameran sist. Men nu ska jag slå igång mitt älskade wii och träna lite. Ciao!

Shopping och yatzy

En heldags shopping på kupolen med Morgan. Köpte ett linne, två kavajer, våffeljärn och hårfärg. Elin dök upp på kvällskvisten och blir kvar till fredag. Vi har inte setts på ett halvår så det är grymt kul att hon är här. Att mitt wii kom igår gör ju inte saken sämre. Efter två glas vin och ett par partier yatzy har vi nu hoppat i säng. Natti.


Världens socialaste vildkatt

 

Jag har nog världens socialaste vildkatt. Här har man varit borta i några timmar och han följer mig var jag än går. Han sitter och väntar på mig utanför toaletten medan jag borstar tänderna och gör rent hans låda. Och nu är han här inne i datarummet med mig. Sötnos är vad han är!


Ingen Dubaivärme, men godkänt

 

Nu har jag bakat klart för idag, misslyckat.se... I stället knyter jag på mig mina easytones och ger mig ut på en promenad i värmen. Det är dock inte lika varmt som det var i Dubai men nog ska jag väl kunna steka på brännan ev sväng vid älgsjön ändå. Tjing!


Sunday morning

 

Uppe med tuppen som vanligt på mina lediga dagar. Idag står bakning och promenad på schemat. Men först ett par avsnitt big brother medan Sparris leker med sina råttor. Hur ser er Söndag ut?


Big brother och varma koppen!

Sitter framför datorn och tittar ikapp big brother samtidigt som jag har deg i köket på jäsning. Den ska strax in i ugnen. Dricker också varma koppen efter en liten promenad till älgsjön där jag slängde mig på bryggan och solade. Nu vill jag ha powerwalkmusik, så tipsa mig om bra träningslåtar tack.


Nintendo wii

 

Löning på tisdag och det firade jag redan idag. Passade på att beställa hem ett nintendo wii nu när de sänkt priset på det. Har velat ha ett wii i säkert två år nu så det var liksom dags. Vilka spel är bäst? Ge mig en massa tips på de roligaste spelen nu!

 

Nu ska jag förflytta mig till soffan (har ju skaffat mig ett datarum så jag slipper ha datorn i soffan) och titta på ett par avsnitt vampire diaries medan jag avnjuter en frukost. Sen ska jag titta ikapp big brother och baka lite läckerheter. See ya!


Kastrering lyckad!

Idag blev lillen kastrerad, vaccinerad och öronmärkt. Jag jobbade som sagt men mamma och Morgan var iväg med honom, det hade gått jättebra. Nu har jag krypit ner i sängen och Sparris plingar lite med en boll, hoppas han tröttnar snart så man får sova för imorrn är det jobb igen. Då har det kommit nya skidåkare till backen så det är bäst att vara på hugget!


Ice cream maker <3

 

I brist på andra bilder får jag lägga upp en kylig bild på Morgan från Svenska rallyt. Idag har jag och mamma åkt skidor och stekt ett par timmar i solen. Imorgon blev jag dock inte ledig så mamma och Morgan får kastrera katten. Sen blir det jobb även fredag och lördag men på söndag kanske jag får vara ledig igen. Då ska jag baka och njuta! Men nu ska jag smyga iväg till köket och göra glass!


Dust it! -2 för 179kr

ForHair.se


Mot skidbacken!

 

Sådärja. Frukosten är uppäten och långkalsongerna är på. Strax drar jag och mamma till backen för lite skidåkning. Om mindre än en månad stänger vi för säsongen så det är bäst att passa på. Det ska dessutom bli 12 plusgrader och sol i eftermiddag så då kommer en våffla på wärdshuset sitta fint. Mig hittar ni i berget även när säsongen är slut, jag kommer då göra min andra sommarsäsong i Säfsen bergcykelpark. Så kom hit och kör lite downhill vetjag!


Kastreringen som gick åt helvete

Mamma är på besök och jag kan ju berätta att kastreringen igår gick skit. Det blev helt enkelt ingen kastrering. Stolpskottet öppnade buren fastän vi förklarade att det inte går att ta i katten. Ut hoppade sparris och vi tillbringade en halvtimma med att jaga den stackarn som var totalt vettskrämd och hoppade utefter väggarna. Till slut fick mamma tag på honom men då hade samma jävla stolpskott inte laddat sprutan så katten smet och vi fick börja jaga igen. Vi fick till slut in honom i buren och åkte hem. Jag åker aldrig mer tillbaka dit igen kan jag säga. På Torsdag ska han kastreras på ett ställe där tvångsbur finns. Jag tänker dock inte närvara innan han är sövd. Det är mitt hjärta och jag vill aldrig mer se honom så rädd. Nu är vi hemma, äter gädda och tittar ut genom fönstret i stället. Så mycket bättre än att vara hos en doktor tycker Sparris...


Promenix och gofika!

Efter en halvmils promenad med ben som var döda efter bara en kilometer stoppade jag in kycklingen i ugnen och unnade mig en god kvällsfika. Hallon, mango och blåbär med lite kokos på. Mumsfilibabba! Nu ska jag strax kila över till Morgan, hoppas jag inte hinner somna på vägen dit...


Snölandskapet är borta

 

Såhär vintrigt och fint är det inte längre i Fredriksberg må jag säga. Nu är nästintill all snö borta och våren är på plats. Vädret idag är dock skit. Såklart. Eftersom jag är ledig. Men ska nog kunna roa mig på bästa sätt ändå och ikväll blir det en sväng till hyttan. Vad som händer där är hemligstämplat än så länge, men ni får nog veta ikväll eller i morgon. Vad ska ni göra en dag som denna?


Vårvärme

Sitter ute och steker i bara linne. Välkommen du underbara vår!


Solnedgång i Säfsen

Nerslängd i soffan framför vem vet mest följt av familjen annorlunda. Nyduschad efter en go promenad. Igår blev det långpromenad på 8km och fick då beskåda denna vackra solnedgång.

Idag har det förresten varit helt underbart vårväder. Gilla!


MAC please

 

Åh herregud. Jag lär ju rensa bland mina bildmappar på datorn nån dag. En enda röra. Kanske därför jag inte orkar plocka fram kameran längre. Insåg dessutom idag att jag vill ha en stationär MAC. Vore helt underbart, det får nog semesterersättningen stå för i vår. Yes. Så måste det bli.


Sparris leker


Nybakat bröd

Har bakat bröd för typ första gången i mitt liv. Gick hur smidigt som helst och det blev oväntat gott. Passade på att göra en ananaspaj när jag ändå var igång, mums på den med! Tror dock inte den blev riktigt klar i botten, men vad gör det om hundra år?


Personalfest

 

Ikväll är det personalfest för oss i driften. Grymt kul ska det bli och nu går vi all in!