Nygräddade bullar


 
 
Har haft ugnen på från typ 12 till 18 idag tror jag. Bakat bullar, macroner och brownies. Ingenting blev väl egentligen som det skulle men det gick att äta ändå. Som avslutning på denna bakdag tog jag en promenad med Linda och sen tittade jag på Hela Sverige bakar. Nu är jag redo för sista jobbhelgen den här sommaren! 

Kommentarer
Postat av: Clara Ringqvist

Tack fina du!
Så goda de ser ut!

2012-09-27 @ 23:05:03
URL: http://clararingqvist.blogg.se
Postat av: Jessica Högberg

Bullarna ser ljuvliga ut, kan känna doften till stockholm=)

2012-09-28 @ 00:19:14
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Sandra - Breakaway

Fy så sugen jag blev på bullar nu, bara lite svårt att baka eftersom det inte är så vanligt med pärlsocker i USA :/

2012-09-28 @ 08:52:16
URL: http://www.breakaway.se/
Postat av: J U L I A - fotoblogg

SV: Nej det är inte svårt! Så länge man kommer ihåg att den alltid ska vara fuktig så ska den nog kunna hålla sig levande :) Min har inte dött ännu & jag har haft den i 1-2 månader :)

2012-09-28 @ 15:23:26
URL: http://jtphoto.blo.gg/
Postat av: Cajsa FOTO

SSKICKA SKICKA : :) GAAAH

2012-09-28 @ 19:06:41
URL: http://www.cajsaphoto.blogg.se
Postat av: oliv

sv. tack så jättemkt!:)

2012-09-28 @ 19:37:15
URL: http://uhoh.blogg.se
Postat av: Becka [fotoblogg]

Åh så himla gott!

2012-09-29 @ 00:12:39
URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback