Sharjah beach hotel - recension

 
 
Fick ett mail från en kvinna som ville veta lite mer om Sharjah Beach Hotel eftersom hennes familj bokat en resa dit. Jag själv har ju spenderat tre veckor på hotellet och ska klämma två till i november så jag borde väl ha hyfsad koll. Fick ju nästan guida taxigubbarna dit från Dubai city sist vi var där så jag börjar känna mig hemma där nu. Det hon ville veta var hur hotellet, maten och stranden var. Jag skulle väl kunna låta bilderna tala för sig själva egentligen men det kanske är fler som har planer på att åka dit och vill ha en minirecension. 
 
Hotellet - Superbra service och hur trevlig personal som helst. Jättefräscha rum med minibar, tv, internet mot avgift, kassaskåp. Badrummet är också väligt fräscht och helkaklat. Första året fick vi det där supersöta rosa badrummet ni ser ovan, andra året fick vi ett vitt men det var fortfarande fräscht om än inte lika kul som ett rosa. 
 
Stranden - Kritvit sand, kristallklart vatten. Inga stenar mer än småsten längst in vid land de dagar det går stora vågor. Vågbrytare på varsin sida av stramden. Där finns många fiskar att titta på och mata med lite bröd. Hyfsat långgrundt på förmiddagen och djupare på eftermiddagen. Superhärligt vatten när det är vindstilla och inga vågor. Vi brukar ta strandpromenader mellan vågbrytarna och beach hotel är absolut det hotellet med finast strand bland de hotell som ligger bredvid varandra. 
 
Maten - Frukostbuffé med smörgåsar, ostar, grönsaker, omeletter, varm mat, marmelad, yoghurt, flingor, fruktcoctail, vattenmelon och nån godbit till efterrätt. Vi har dock inte ätit buffén på kvällen men planerar att göra det nu när vi åker tillbaka. Däremot köper vi mat på stranden varje dag och ibland beställer vi upp på rummet. Oftast shish taouk som är ett kycklingspett marinerat i något smarrigt och pommes. Supergott och ingen av oss har blivit dåliga av maten på något sätt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback