Kevin Walker i Kupolen

 
 
Kevin Walker! Som jag inte alls tyckte om i idol och varje vecka hoppades att han skulle åka ut. Men nu har jag faktiskt ändrat åsikt om honom, så det så. Och grymma bilder fick jag ju också, helnöjd. Jo förresten, jag fick röra hans hand med! Ska aldrig tvätta mig.... 
 

Persiska viken i mitt hjärta

 
 
Jag har verkligen inte tagit tag i bilderna från Dubai fastän det var en månad sen jag kom hem och jag har varit ledig hela tiden. Mest för att jag blir så ledsen att jag inte är kvar där och att det är ett helt år kvar till jag får åka dit igen. Men här får ni tre bilder från paradiset i alla fall och nu pyser jag till Kupolen för att plåta Kevin Walker och Erik Rapp på första idolturnéstoppet!
 
 

Triss i selfies

 
 
Nu sticker jag strax iväg på ett litet jobbmöte med sociala mediegänget. Ville bara kika in och berätta att min insamling till musikhjälpen snart fått ihop 500kr vilket jag tycker är bra. Vi är ju ändå bara runt 800 invånare här i Fredriksberg. Och idag ska jag slänga in en bössa i personalrummet så då blir det förhoppningsvis några hundralappar till. Heja Fredriksberg!
 

Musikhjälpen 2013

 
 
 
 
Jag har i flera år varit sugen på att starta ett projekt i förmån för musikhjälpen och i år tyckte jag det var dags. Så nu har Fredriksberg en egen digital insamlingsbössa. Alla är välkomna att skänka en liten slant, även om du inte bor i Fredriksberg och pengarna går direkt till musikhjälpen, alltså inte till mig först. Klicka bara HÄR och följ anvisningarna. Gäller främst pappa och sen hoppas jag du sprider länken till dina kompisar!

Fönstertittare

 
 
Idag är det soffmys på hög nivå. Jobbade julbord igår kväll så har precis tryckt i mig ett par köttbullar och lite jansson som jag fick med mig hem. Snöflingorna faller utanför fönstret och det är svinkallt. Hoppas på mycket snö inatt så att vi kan få lite längdspår snart, jag längtar!
 

Första julklappen under granen

 
 
 
Men se där. En julklapp till mig från mig. Mina sprillans nya skidor har precis flyttat in under granen. Ett par Völkl Essenza Charisma, 13/14-års modell. Så himla snygga. Och om de är bra? Ja, det vet jag såklart inte än. Vi öppnar backarna 19 December så jag får väl testköra dem någon dag efter det. Passade superbra ihop med pjäxorna i alla fall och med skidkläderna med, najs blev det! 
 

Sneaky sneaky

 
 
Sven har kommit även till Fredriksberg och därför sitter jag och redigerar bilder då det inte finns så jättemycket annat att göra. Just nu får lodjuren i Orsa sig en omgång i makeovern. Inväntar mamma, hon ska komma och testa min skivstång har hon lovat, och så ska vi åka och hämta min julklapp till mig själv, yeeey!!
 

Candy pants BERRY

 
 
Såhär ser hela skiddressen ut med pjäxorna på. Skidorna har jag inte fått än men de kommer garanterat att matcha! Har precis ätit hemmagjord risgrynsgröt och tittat på julkalendern efter en liten morgonpromenad. Lär ju gå varje dag nu fram till jul så att jag kan knäppa byxorna, det var nämligen precis på håret att jag fick igen dem. Men nu är snöovädret på ingång så sen kanske man kan ge sig ut i längdspåret och då kommer kalorierna att flyga iväg! 300kcal/dag motsvarar 15kg om året. Många bäckar små.... 
 

Fulltime jacket

 
 
Sådärja! Äntligen har min skiddress kommit hem till mig. Köpt från Blue Tomato för ca 3000 riksdaler. Billabong fulltime jacket heter den och byxorna heter candy tror jag, i färgen berry. Matchade ju mitt funwear-pannband perfekt! Matchade dessutom mina pjäxor och förhoppningsvis skidorna också. Fint, komplett skidutrustning för drygt (skiddress)3000+(pjäxor)3000+(skidor)4000 = 10 000 spänn, nu ska jag väl klara mig några år! Nöjd är jag i alla fall! 
 

Skivstångsrodd

Skivstångsrodd med 25kg.