Elände att vara utan bil

Precis uppstigen ur min varma säng med min underbara filt jag fick av Marcus i julklapp. Tänkte ta sovmorgon men det sket sig! Min bil är trasig och ska bärgas. Tänkte att Anja skulle skjutsa mig till bilen men hon har blivit tvungen att jobba så nu får jag gå. Roligt värre. Kommer få gå till jobbet i morgon också, det blir nog läggdags tidigt ikväll.

En dag på jobbet, världens bästa jobb.



Idag har jag haft en underbar dag på jobbet. Det var en dag då man verkligen älskar sitt jobb och inser att man inte kunde haft det bättre. Frös till en början men i slutet blev det svettigt. Man blir så himla glad när småbarn lär sig åka lift. Tack vare mig! En del ungar är till och med bättre än många vuxna, de lär sig så otroligt fort.


Dekoration!



Dessa snygga ljusstakar och löpare fick jag av pappa i julklapp. Passade perfekt på vårat lilla bord mellan garderoberna. Mer julklappar dyker upp i morgon. Jag tror jag ska försöka återuppta bloggen nu, så som den var förr.


Elsas Mode

Låg och läste Elsas mode igårkväll, fick den i julklapp av Marcus. Sen släckte jag lampan och minns inte ens när Anja kom hem. Vet inte om jag var vaken eller om jag sov. Just nu sitter jag på jobbet och äter mat. Ruggigt god mat som jag lagade igår. Det var godare idag än när det var nylagat tycker jag. Körde skoter från kids-liften till personalrummet och gud vad kul det är. Jag vill bli rik och köpa mig en egen skoter!

De omtalade husdjuren




Såhär såg det ut hemma hos mig och Anja i Söndags. Mysigt värre va? Nu är det i alla fall städat och fint här.


Diskberg & Dammråttor



Har tvättat och dammsugit på min lediga dag. Ska snart ta mig an disken också tänkte jag, och toaletten. Ni ska få se bilder på våra små husdjur sen, jag pratar såklart om dammråttorna. De var stora som möss i Söndags när jag och Anja städade vårat sovrum. MYSIGT! Men nu är det rent och fräscht här i alla fall. Hur min jul har varit får ni också veta senare.


Utsikten från vardagsrummet



Utsikten från vårat fönster. Taget för nån vecka sedan så det är bra mycket mer snö här nu. Men otroligt vackert!


-31 grader!

Det går rykten om att det är -31 grader kallt i Fredriksberg idag! Burrr!!


Medbringare på ankarliften





Mina armar går snart av! Liftarna är inte att leka med alltså. Idag flyttade jag och Hanna medbringare på ankarliften. Vi var helt själva och ingen av oss hade gjort det förr. Bra gjort tycker jag!

I morgon har jag glidarpasset, börjar 9.30 och slutar 16.30.


Julklappsstressen




Nu är vi i Borlänge. Får se om man kan hitta några julklappar. Det är ju ingen som önskar sig något och då blir det ju lite svårt att hitta de rätta klapparna. Men de får väl skylla sig själva. Haha. Vad har ni önskat er i julklapp?


In my room




Nu sitter jag inne på rummet och känner doften av kladdkaka från köket. En av mina rumskompisar, Hilda, fyller år i morgon så hon står och bakar. Är ledig imorgon, så himla skönt. Då blir det julklappsshopping i Borlänge.

Har kört skoter idag, så kul!!


Ring 90 000



Den här skylten hänger i vår trappuppgång. Något gammal kanske?


Jennifer O, Hallsberg




Nu har jag och Anja myst och druckit glögg. Jag är så himla glad att vi delar rum, världens bästa tjej! Vi hade luciamys hos grannen igår. Var nog 15 grabbar och tjejer där och drack glögg och åt pepparkakor. Hur trevligt som helst!


Jag saknar mina karlar!



Just nu vill jag bara gå igenom jorden. Vi hade party här igår, skitkul var det. Men idag är en annan dag och jag står inte ut med att vara såhär långt bort från Marcus. Hade jag haft 3 eller 4 dagar ledigt i streck varannan vecka så jag kunde åka hem och hälsa på honom hade det kanske gått bra men nu hinner jag knappt hem mellan jobbpassen. Jag vet inte ens vem jag ska sakna mest. Marcus eller Chip? Chip eller Marcus? Jag har ju bara varit här en vecka! Typ 22 kvar...


En ensam själ




Tidsinställt inlägg: Just nu är jag på jobbet. Har antagligen jättekul men jag längtar hem till Marcus och till Chip. Jag längtar mer hem nu när jag vet att jag inte kommer hem förän julaftonskvällen. Och att jag inte har någon sammanhängande ledighet som jag kan åka hem på heller. 2 dagar i rad bara. Ska försöka byta pass så jag får tre dagar i rad var fjärde vecka. Men drygt att bara komma hem en gång i månaden, det går ju inte!


Minnah ska vinna




Ni kommer väl ihåg att rösta på Minnah ikväll? Jag är jättetaggad inför idol trots att jag vet att Jay vinner. Ska plocka fram lite godis och mysa ner i soffan med sju miljarder tända ljus.


Livet i Fredriksberg

Idag stod jag i liften för första gången. Det var hur kul som helst! Hur kallt som helst också. Våra jackor är inte det minsta varma och inte de nya vantarna heller. Ikväll blir det Fredagsmys med Anja här hemma. Jag börjar dock jobba halv åtta i morgon bitti.


Väskor + Läggdags









Några snygga väskor från nelly.com. Skulle vilja ha den stora bruna men den kostar skjortan. Vilken är er favorit?

Nu är det läggdags här i Fredriksberg. Natti Natti!


Bagsandfashion



Surfade in på bagsandfashion.com och hittade två jättefina halsband för oss kameranördar. Gillar speciellt det silvriga. Bagsandfashion har så mycket snygga smycken att jag inte ens kan välja en favorit. Dessutom är det fri frakt, snabba leveranser och man får poäng på allt man handlar. Hur bra är inte det? Just nu får man även presentförpackningar på köpet, perfekt inför julruschen!


Good Morning!

Nu ska jag packa det sista och sen drar jag. Fast först en sväng förbi arbetsförmedlingen och sen IKEA och Willys. Jag längtar efter att få komma till lägenheten och mysa!