Glögg och Polkagrisar





Nu är jag inte själv längre. Vi har käkat lite mat och kollat på Navy CIS. Jag har fått polkagrisar som jag smaskar lite på, grymt gott. Lite glögg skulle inte sitta fel, nu börjar julstämningen komma fram på riktigt! Tycker ni om glögg?



Bilder från Liseberg




Sitter och tittar på Top Model. Har huvudvärk och är galet chokladsugen. Älsklingen kommer väl hem om någon timma, då ska jag se till att det blir glöggmys. I morgon måste jag gå upp när han ska åka till jobbet, annars kommer jag inte hem. Jag kommer dö!


180 prenumeranter



Fyra prenumeranter till, sen är jag uppe i 180. Tror ni detta är möjligt? Hjälp mig gärna!



Wii och pannkakor







Har spelat en omgång wii hemma hos Marcus. Han jobbar och hans familj är fortfarande i Ullared så jag måste ju roa mig lite. Ska läsa ett par kapitel ur Breaking Dawn om en stund och sen käka ett par pannkakor. Marcus lagade typ 30 stycken igår!


CSI och RAW



Sitter och tittar på TV, det var världens bästa CSI-avsnitt förut. Älsklingen sitter på hans rum i källaren och spelar PS3. Han är inte så intresserad av CSI, fast just nu är det RAW så han kanske borde vara här uppe ändå. Det brukar faktiskt vara riktigt roligt.


Video- jag är kattvakt idag


Jag testar att lägga upp en video via min iPhone. Om detta funkar kan det hända att det blir en hel del videos framöver, speciellt när jag flyttat. Skulle ni uppskatta det?


Harry Potter och Dödsrelikerna

Jag har ju helt glömt bort att berätta hur filmen var igår. Den var grym! Helt klart bästa Harry Potter-filmen hittills. Jag sa ju att jag inte är ett så stort fan av Harry Potter men den här filmen var sevärd, även för er som, precis som jag, inte riktigt fått grepp om denna trollkarlshistoria. Nu längtar jag efter del 2!


Lisebergsbilder och Instagram




Var ute och gick en promenad i det fina vädret förut, men det var svinkallt. Nu har jag värmt mig framför dansbandskampen och redigerar lite bilder från Liseberg. Ska läsa breaking dawn - book three och äta en lussekatt snart tror jag. Ni som vill se bilder från promenaden får köpa er en iPhone och skaffa instagram då jag inte tog kameran med mig ut.


Jul på Liseberg



En bild från Jul på Liseberg. Fler kommer men jag har inte så många bra bilder, jag hade inte med mig fjärrutlösare så det sket sig med stativet. Bilderna blev jätteskakiga men har några bilder tagna med kort slutartid som får duga.


Glöm inte tävlingen HÄR!


En dag för sent



Sitter hemma hos Marcus, hans familj är i Ullared och han jobbar så jag är själv med katten just nu. De har två katter men den andra är ute tror jag, eller så ligger han och sover någonstans. Det är superfint väder ute så jag funderar på att gå en promenad lite senare.


Harry Potter och Dödsrelikerna del 1




Snart ska jag och Marcus bege oss till biosalongen för att titta på första delen av sista Harry Potter filmen. Jag är inte ett så stort fan av Harry Potter, jag har så himla svårt för att förstå och komma ihåg filmerna, men jag ser faktiskt fram emot att se den här filmen. Det kommer nog vara fullsatt och jättebra stämning!


Shoppingtur




Idag bär det av till Marieberg med älsklingen. Han ska köpa ett ps3-spel, assassin's creed - brotherhood, och sen ska vi väl titta på lite kläder också. Jag ska kika efter ett displayskydd till min iPhone, har fortfarande plasten som satt på telefonen när jag fick den.


Pose like a rockstar



FOTO: Jag
REDIGERING: Jag
MODELL: Emilia Norström


Ingen Vecko Revyn!




Igår fick jag syn på Vecko Revyn inne på ICA. Det slog mig att jag inte fått det numret ännu, trots att jag är prenumerant! Är det någon mer som inte fått det senaste numret där man får 100kr rabatt på Nelly.com? Får jag det inte i veckan ska jag maila och klaga så att de skickar ett nytt nummer. Posten har en förmåga att alltid slarva bort min post.


Underbara stövlar med leopardmönster



Jag blev en aning kär när jag såg dessa snyggingar på Modekungen.se. Bara 399 spänn! Bli lite sugen på att beställa dem men det får vänta till lönen i så fall. Om de finns kvar då. Gud vad snygga de är. Jag älskar dem. Visst är de läckra?


Pizzamackor med salami och mozarella



Fredagsmys inleds med pizzamackor; Ciabatta, salami, mozarella, lök och riven parmesan. Sedan väntas morötter och dipp, ungsbakade chips samt Marabou sensation. Har ni testat ungsbakade chips? Jag har än så länge inte smakat dem men de ser ju så himla goda ut på reklamen!


Olle åker ur Idol!



FOTO: Jag
REDIGERING: Jag
MODELL: Emilia Norström

Sitter och pillar med naglarna nu. De är mörkblå och sen ska jag göra mönster i vitt och silver. Vet dock inte vad för mönster än. Ikväll blir det Idolmys, Olle åker ut. Hoppas jag. Vem hoppas du åker ut ikväll?




Min första inbjudan - BLOGGFEST!




Jag är bjuden på bloggfest. Jag är så otroligt glad. Och tacksam. Nu hoppas jag verkligen att jag kan bli ledig den 12 februari och att jag kanske kan lyckas få skjuts till Falun. Eller till Ludvika så kan jag åka tåg därifrån. Så grymt kul!


Snöskottning och Nagelmålning


FOTO: Jag
REDIGERING: Jag
MODELL: Emilia Norström

Nu ska här ut och skottas snö, vi har ju inte lite snö heller. Skottade ingenting igår så idag blir det säkert tungt. Sen ska jag måla naglarna. Antagligen mörkblå med vitt mönster på. Ni som har iPhone kan se hur mina nuvarande naglar ser ut via Instagram.


Gratis Spotify Premium!

Jag vill ha Spotify i min iPhone! Men då måste man ju ha Spotify premium och det har inte jag, inte värt att betala för varje månad men då är det bra att sidor som gratisspotify.se finns. Dock skulle jag nog hellre ta ett presentkort på Nelly.com i stället. Jag förstår inte varför de ska blanda in presentkort, det vore ju bättre om man bara kunde få Spotify Premium ju. Då skulle man ju vara tvungen att välja det.