Hösten är vacker

Jag tror jag ska ta typ årets första fotorunda i morgon. Bara för jag säger så står väl regnet som spön i backen i morgon. Men om vädret tillåter ska jag njuta av kylan med halsduk och mina nya röda converse som kommer passa perfekt in i höstens färger. Sen ska alla gula löv bli offer för min kameralins. Det finns väl knappast något vackrare? Hösten måste vara den vackraste årstiden vi har här på jorden.
Vilken årstid gillar du bäst?
Leila Wahlgrens orm-ring!Sitter och tittat på Idol förtillfället. Är helt kär i Leilas orm-ring. Någon som vet var man får tag i den? Den är stor och glittrar så galet snyggt. Men min nya ring som jag köpte i Stockholm för 49.50 är jag också väldigt nöjd med. Den kommer från H&M. Den liksom talade till mig när jag såg den. Skulle köpt en i guld också.


Din skoJag tänkte samla på mig poäng på gratisskor.se så att jag kan köpa mig ett par vinterskor. Skulle behöva två par nu när jag ska bo i snön i vinter. Jag har faktiskt inte många poäng kvar till 200kr på din sko. Stör mig dock lite på deras nya poängsystem. Visst är det irriterande när det handlar om tiotusental, lättare att hålla koll på hundratal ju?


Födelsedagskalas


Idag har jag fått de mest underbara presenterna. Vad jag fått får ni veta i morgon, det är så mörkt nu att jag inte kan ta några kort. Det har varit en av de trevligaste födelsedagarna, det beror antagligen på folket som var här. Vi har fikat;  cheesecake, macroner, bullar, banankaka, hallongrottor, cookies. Jag är rätt mätt nu kan jag säga. Har även druckit två halva koppar kaffe. Man måste ju börja nu när man är 21, man kan ju inte sitta och dricka saft längre!


Birthday!


Hipp Hurra för idag är det min födelsedag! 21 år gammal är man nu då. Fick världens bästa presenter av älsklingen, ni får se alla presenter ikväll. Chip som är min söta fågel sjöng en trudilutt också, men jag vet inte om han förstod att jag fyller år. Ska kila iväg till köket och äta frukost nu, borde jag inte fått frukost på sängen en dag som denna!?


Flyttar till Dalarna!


Hur bra är inte jag på en skala? Det där viktiga samtalet jag väntade på, det kom nyss. När jag laggt på luren skrek jag "iiiiiiii" och hoppade runt i hela huset. Jag har nog aldrig varit så glad i hela mitt liv. Det kändes som om alla världens problem löste sig på två sekunder. Jag har fått jobb! I December flyttar jag till Dalarna och i vinter kommer ni träffa mig på Säfsen Resort, jag kommer att finnas vid liften.

Jag kommer flytta hemifrån, få lön, bo billigt, bo med två-tre underbara tjejer, lära känna grymt mycket nytt folk och äntligen tillhöra ett tjejgäng. Ingen kan vara lyckligare än jag idag.


BLOG AWARDS - bildregnAndreas Wijk vann två priser vilket han var väldigt välförtjänt av. Paow hamnade på bild och det gjorde även Klackarna i taket. Det mäktigaste jag varit med om i hela mitt liv hände på efterfesten. Jag träffade TjenareKungen-Milla! Hon var världens goaste, jag fick en kram och även hon fastnade på bild. Det var knappt jag kände igen henne i det där gula håret. Nästa år ska jag samla ihop ett gäng och åka på galan tillsammans. Ellen och Rebecca är redan inbokade. Jag ser fram emot det till tusen! Var du på Blog Awards? Vad tyckte du?


Ett litet test


Morgondagens önskelista


Detta har jag önskat mig av mamma till min födelsedag. Undrar vad jag får. Jag är en sån där människa som älskar paket. Jag är värre än en femåring. Tycker du också om att få presenter?

Kommer ni att fortsätta bevaka mig nu när jag ska flytta från metrobloggen?


Solnedgång på Öland


Födelsedagsbarn, men inte idagGod morgon vänner! Min förkyldning tycks aldrig gå över, jag har fetont i halsen varje morgon när jag vaknar. Dessutom är jag så trött att jag vill sova i hundra år. Idag väntar jag ett viktigt samtal. Utöver det ska jag och mamma baka lite kakor. Jag fyller nämligen år i morgon!!


Follow Me

Följ min blogg med bloglovin


Ny design!

Vad tycker ni om nya designen? Duger den sålänge?


Foki & JagBild från blogawards, Linn som är fotografen.

Sitter och tittar på idol för tillfället. Hejar på Emil och Sassa. Vilka tycker du varit bäst idag? Jag gissar att Alice går vidare, även om jag hellre ser de andra två tjejerna i fredagsfinalerna.


Most Wanted


Jag är helt kär i dessa snyggingar. Är dessutom i behov av ett par vinterstövlar så jag ska nog slå till. Vad tycker ni, visst är de tjusiga?


Från Metrobloggen.seJag är supersugen på att byta bloggportal från metrobloggen till blogg.se. Det finns många saker här som lockar. Mest är det startsidan med aktiva listan, intervjuer och liknande. Men också att metrobloggen inte tillåter vissa saker. Bland annat tillåter de inte script och jag kan därför inte ladda upp den där rutan med "fråga mig" som finns på bloggsvar.se. Detta är supertråkigt. Blogg.se är för mig totalt jättekrångligt och därför ska jag börja skriva lite smått och lära mig den här sidan innan jag börjar på riktigt. Ni kommer väl följa med?