Promenix javisstSka snart ge mig ut på en ordentlig promenad. Kommer väl frysa ihjäl för mitt hår är fortfarande blött efter duschen, men jag får väl krypa ner under filten när jag kommer hem.


FootprintsIdag är det inte fullt så fint väder som det var sist jag var ledig. Jag har än så länge inte varit ute något, bara dammsugit och diskat. Golvet var galet dammigt måste jag säga, det gick från grått till vitt. Ikväll blir det tårta hos grannen och sen blir det sängen. Måste sova tidigt idag, har blivit grymt sent hela veckan. En natt blev det 3h sömn, galet!


ImagineVem vill inte bo där det ser ut såhär?


Smoke on waterLigger i sängen och lyssnar på Minnah. Jag är kär i hennes skiva. Anja håller dock inte med. Men hon är inte hemma nu så jag får spela Minnah hur mycket jag vill. Är faktiskt helt själv för tillfället men Hilda kommer nog hem från träningen snart. Vad tycker ni, är Minnah Karlsson kung eller ej?


Fotopromenad i världens bästa väderLedig idag igen. Det är bara när jag är ledig som jag hinner skriva något, vilket är väldigt synd. Jag har som vanligt när jag är ledig diskat ett stort diskberg idag. Sen begav jag mig ut på en lång fotopromenad till hyttan där jag fick skjuts hem. Nu är jag sönderfrusen och sitter invirad i världens gosigaste filt.


Frostiga trädIgår beställde jag lite snyggt från HM, känns fräscht med lite nya sommarkläder. Får lön på Torsdag, helt perfekt! Dock slängde jag ju iväg en massa pengar på en bil för inte så länge sedan, så lönen går direkt tillbaka till sparkontot.


Nackspärr!Älsklingen har varit på besök i helgen, nu har han åkt hemåt. Här är det aningen tomt nu. Dessutom har jag ont i nacken/ryggen, hoppas jag inte är på väg att få nackspärr. Då dör jag. Men som tröst har jag en söt lapp över sängen som Anja skrev till min innan hon åkte igår. Underbara människa!


VinterlandJobbat kvällspass idag igen. Riktigt skönt. Nu fick vi besök här men jag har inte riktigt joinat dem än. Det kommer kanske så småning om. Strålande sol idag, helt underbart väder att stå ute i.


Jag förlorade med 8-10Angående vem vet mest så förlorade jag matchen med 8-10. Suck. Hur kul är det att tävla mot någon som kan ALLT?


Min trappuppgång
Har varit ute en snabbis och knäppt ett par kort. Det är strålande väder idag, helt fantastiskt. I stället för att vara ute och åka skidor har jag städat, vilket i och för sig var väldigt bra. Ska bara byta sängkläder och sen är jag nog nöjd för idag.


Grattis alla Henrikar där ute


Foto & Redigering: Jag
Bilderna får inte kopieras eller användas utan mitt tillstånd!

Dagens första inlägg tillägnas HENRIK såklart. Han har nämligen namnsdag idag och på Lördag är han och Johan med i fångarna på fortet. Grattis på namnsdagen Henrik, och alla ni andra som också heter Henrik såklart, grattis!


Vem vet mest?Inväntar besök. Har varit med folk på kvällarna varenda dag sen i måndags utom i lördags. Men jag älskar det. Ikväll blir det vem vet mest och jag kommer äga sönder, det ska ni ju ha klart för er. Myskläder på!


Bambi på hal isGled in på ett glasspass idag. Två timmar på toppen. Samma sak i morgon och på Torsdag, fast då har jag kvällsåkningen också. Skönt med några extra sedlar i kassan. Ledig på Onsdag, får se vad den dagen har att erbjuda. Höll förresten på att halka hundra gånger på väg till bilen i morse, det var glansis! Igår regnade det nästan hela dagen, det ska det väl inte göra i Januari?


Drömmarnas land, FredriksbergHär uppe är det helt omöjligt att vara sur. Man tar bara och andas in den friska luften och ser ut över vyerna. Var man än är så är det vackert. Alla ens vänner bor i husen bredvid en själv. Här kan man gå hem till sig två minuter innan man ska sova, för längre än så är det inte att gå. Helt fantastiskt. Jag vill aldrig härifrån och jag vill inte att någon annan ska flytta härifrån heller. Underbara by och underbara människor. Jag har allt det där jag någonsin drömt om.


Time for bedNu är det läggdags på Brunnsvägen. Natti natti!


Skidåkning för fulla muggarI Torsdags var jag ledig och fick äntligen åka skidor. Jag åkte med Stefan och Jocke varav båda drog ifrån mig i ett svep, men kul som attan var det. Vi hade perfekt väder och snön var underbar. Hoppas på fler lediga dagar med skidåkning i fortsättningen.


Pizzakväll och Idol-Elin


Foto & Redigering: Jag
Bilderna får inte kopieras eller användas utan mitt tillstånd!

Pizzakväll med de bästa igår. Avslutade kvällen med filmmys framför låt den rätte komma in. Idag är vi tre stycken som är lediga i det här hushållet så vi planerar en promenad med några hundar som Anja känner.


SjälvporträttVilken seg ledig dag. Eller snarare tråkig. Har städat lite, diskat men annars bara glidit runt. Det snöar så mycket, annars hade jag tänkt gå ut och fota lite under dagen. Det blev med andra ord inte så. Nytt försök i morgon, då blir det nog skidåkning för första gången trots att jag varit här en månad!


NyårslookenHot stuff by HM for menTvingade min karl att börja läsa lite bloggar för att få lite inspiration till sommaren vad det gäller kläder. Och se här vad mycket snyggt jag hittade på HM. MUMS som Maria Montazami säger.