I will die some day, let´s hope it´s not today.




När jag kom hem från jobbet slängde jag mig i sjön. Trodde det skulle vara fullt av folk i älgsjön men jag var helt ensam där. Badar aldrig Säfsingar? Drog sedan till jobb nummer två där det bjöds på trerätters inne i köket. Nu ligger jag och Carro i hennes säng och datanördar ihop. Jag är totalt slutkörd. Har inte lagat mat på en vecka räknade jag ut idag. Imorgon är det heldag på stranden som gäller, fy FAAN vad skönt!


Löning och shopping





Blev inte tio dagar på rad, jag är nämligen ledig på onsdag. Galet skönt. Då ska jag lägga mig vid älgsjön klockan nio på morgonen och ligga kvar till fem. Gjorde 30,5h på två dagar nu så jag är totalt söndersliten. Ska lägga mig i soffan och kika på skilda världar. I morgon är det löning, tror jag ska ta och beställa lite kläder från H&M och Nelly då kanske. Skulle vilja ha nya sängkläder med matchande gardiner till mitt rum också. Vi får väl se vad det kan tänkas bli.


Skilda Världar

 



Har nördat Skilda världar i två dagar nu. Det börjar bli riktigt spännande och jag matar avsnitt efter avsnitt. Nu är jag nyduschad och ska snart börja på disc 4. Ska inte röra ett finger idag för nu väntar 10 dagars jobb. Jag mår alltid lika dåligt efter att jag tackat ja till att jobba i restaurangen. Det är grymt bra erfarenhet men det är inte alls mitt forum. Jag trivs i liften, det är där jag hör hemma. Där ler jag på automatik för att jag är allmänt lycklig, i restaurangen måste jag liksom pressa fram leéndet även fast det kan vara riktigt kul där också.
På vilket jobb hör du hemma?


Tvätt- & Städdag




Har precis ätit frukost mitt i tvättningen. Frukost klockan 12. Har sovit lite halvkasst de senaste nätterna så halva dagen har gått när jag vaknat. Fick precis sms från chefen och det blir inte jobb förän på fredag så jag får en extra dag att vila upp mig på. Bra det eftersom jag ska köra dubbelt fredag & lördag. Nu ska jag springa ut till tvätten och lägga i en ny maskin! Stay tuned.


Lazy dayz




Har glassat i soffan hela dagen. Tittat på Skilda världar och verkligen inte gjort ett skit. Nu tänkte jag lyfta på röven och promenera ner till Putte på andra sidan vägen och se på film. I morgon ska jag ta en långpromenad så det räcker i flera dagar, det har jag gjort mig förtjänt av under dessa latdagar.


Brun mage is the shit



Har legat och solat vid älgsjön ett par timmar. Blev lite brun om magen men sen kom regnet så då packade jag ihop. Nu ska jag koka lite nudlar så jag har mat till min kycklinggryta som jag gjorde igår. Funderar på att baka lite bröd ikväll men vi får väl se.



Curly Sue




Nu är det Johan Falk på tv. Ska ta mig och poppa lite popcorn och lära mig tycka om de här skitfilmerna tror jag. Joel Kinnaman är inte ens snygg i dessa, tackar vet jag Tjenare Kungen.


Smile for life



Jag har nog fortfarande inte hämtat mig från helgens jobb. Powernapade i ett par timmar framför tv:n förut. I och för sig kom jag i säng sent inatt och gick upp tidigt så jag får väl skylla mig själv. Nu har jag snott ihop en glass av vaniljvisp, grädde och digistivekex. Vill äta nu men får vänta till i morgon så den hunnit frysa.


I´m in paradise



Tänk att det räcker med att flytta för att förändra hela sitt liv. Jag gick trån totalt arbetslös till att jobba dubbelt. Nu har jag tillochmed fått tacka nej till jobb för att jag inte har tid. Coop ringde idag. Hade varit skoj att få erfarenhet därifrån men jag hinner verkligen inte.


Livet leker och pengarna växer

Jobbat 44h på 3 dagar. Därför ni inte hört något från mig. Sov till 12.10 idag, totalt utdööd. Vet inte när jag sov så länge sist, antagligen 10 år sedan. Jobbade 15h i Torsdags, 14 i Fredags och nästan 15 igår. Allt i restaurangen så nu kan jag väl kalla mig för servitris. Lyckades bära ÅTTA tallrikar igår, är ganska stolt över mig själv. Lyckades också krascha två glas. Nu ska jag till Tobbe och kolla på film, sen ska jag till Putte och kolla film. Livet leker och pengarna växer.


Tvätta rökiga kläder

Blev en promenad med Hanna i stället för att steka vid älgsjön. Mysigt att prata lite. Nu ska jag nog orka mig ner till tvättstugan och tvätta mina sängkläder och kläderna jag hade på grillningen igår för de stinker rök!


En dag vid älgsjön?





Solen skiner för fulla muggar där ute men jag lyckas inte veta vilket håll molnen går åt. Tror ändå att det blir bikini på nu och en tur till älgsjön för att steka så länge solen håller sig framme.


Tårtorna på tårtkalaset







Såhär fina blev tårtorna. Precis lika goda som de ser ut!


Tårtkalas




Igår var det tårtkalas hemma hos Carro och mig. Carro fyllde nämligen år i fredags. Vi var fullt hus här, fick gå in till grannen och hämta stolar så att vi skulle ha något att sitta på. Supertrevlig kväll som avslutades med en timmas promenad ihop med Putte. Ikväll väntas grillning vid Majatjärn för alla som vill. Tur vi säsongare blev kvar i byn så vi kan styra upp det hela så det händer något här ibland!


Älgsjön all day long.




Idag njuter jag av ledighet. Det blev ändrade planer på jobbet så jag är ledig mån-ons. Solen skiner och jag är redo för beachen. Ska strax sätta mig i bilen och dra till älgsjön för att steka precis hela dagen. Måste ju jämna ut den här jävla bonnbrännan någon gång. Today I celebrate life.


That's what friends are for



Sitter här med gårdagens dricks på bordet, blev inga två timmar i restaurangen utan snarare sex timmar. Nu har vi långledigt från downhillen men jag finns på hyttan tor-lör så jag borde få ihop en hyfsad lön ändå. Ska strax dammsuga klart denna skitiga lägenhet och sen hoppar jag in i duschen. Äntligen har jag tid att duscha! Ikväll blir det filmkväll hos Putte, känner att det är precis vad som behövs idag. Vänner är dagens tummen upp.


Klar på 8 minuter


Hyfsat bra beslut att ta en promenad igår ändå, men när jag kom hem däckade jag i soffan framför Red riding hood. Gick och la mig i tid och vaknade framåt fem i morse, pigg som bara den. Tänkte att jag kanske skulle gå upp medan jag var pigg, städa och dona lite för om jag somnade om skulle jag bergis vara sjukt trött när jag vaknade. Gissa hur det gick? Vaknade 08.37 och skulle hämta upp Putte & Nathalie 08.45, byxorna tog jag på mig i farten och frukosten åt jag på jobbet. Nu är jag trött som ett aber och ska strax dra iväg på jobb nr2.



Out for a walk



Sitter i soffan, startklar att dra ut på en promenad. Valde mellan sängen och promenix igår kväll, till slut blev det sängen och det var garanterat rätt beslut. Jag antar att promenad blir rätt beslut idag. Det är otroligt varm ute och jag har faktiskt stekt hela dagen på jobbet. Sånna här dagar älskar man att man arbetar utomhus.


Sommarkollage




MODEKUNGEN.SE


Jag ser ljuset i tunnelns slut


Nu smällde det till utanför fönstret. Åskan är här. Regnet är också här. Blev inget sola av idag inte, bara för att man för en gång skull är ledig. Men är ju ledig ett par dagar till så har tid på mig. Ikväll bär det antagligen av till Elin för lite mys. Behöver prata av mig lite, tråkigt att ha sin bästa vän 21mil bort.