Bildbomb från Dubai

 

 

Sitter och redigerar ett par bilder, testade precis att göra ett action för att förminska bilden och lägga på skärpa så att bilderna passar på bloggen. Och då gick det bra mycket fortare att redigera bilder.

Ska bege mig till köket och värma på lite mat tänkte jag, senare ikväll promenerar jag 100m ner till min nya granne Ida och kollar på tv resten av kvällen. Mys.

 


Julpynt

 

 

Börjar få lite julstämning här hemma. Ännu mer julstämning blev det efter gårdagens pysslande. Tror jag städade och fixade&donade från 12-18 på ett ungefär. Blev ju desto mindre gjort idag må jag säga.


Bortom mörkret

Det var så himla mycket roligare att blogga när man hade 600 läsare om dagen. Bara lite gnäll från min sida en sån här grå och trist dag.

Julskyltning innan tripp till Ullared

 

 

Lite varma badbilder mitt i regnrusket. Notera min vita fotsula på den högra bilden.

 

Har precis varit ute på julskyltningen med Linda & Ida. Jag och Linda (grannen) köpte en krans som vi satte upp på ytterdörren så att det skulle se lite juligt ut, fint blev det. Sen köpte jag två bingolotter för ikväll ska vi ha söndagsmys hos Linda. Äta gott och vinna lite pengar tänkte vi eftersom vi åker till Ullared inatt, kan vara kul med ett par extra slantar att handla för då!


Sparris har fått ett datum

 

Breaking Dawn var såklart sjukt bra och nu väntar man ju bara på sista delen. Har ännu inte läst klart boken men eftersom jag skaffat mig en läcker läslampa bakom min underbara soffa så kanske boken blir utläst i vinter. Det är väl det mysigaste med julen, se snöflingorna falla utanför fönstret och kura ihop sig i soffan med lite varm glögg och en lussebulle. Kanske med en liten sparris på magen. Pappa undrade om det var en hona eller hane och det är en hane. Han flyttar in hos mig 7 December, myyys!


Lunchdags

Kycklingsoppa med juice och mjukt bröd. Blev faktiskt mycket godare än förväntat. En aning starkt för min smak men annars gick det allt att äta. Brödet passade perfekt till soppan måste jag säga, hur gott som helst! Tummen upp till mig. Dessutom fick jag tidningen idag, lite matlektyr måste man ju ha!


Dubaikuddar, kycklingsoppa och Breaking Dawn

 

Mina nya kuddar från Dubai. Passar perfekt i min soffa tycker jag. Annars har det blivit väldigt mysigt här, mycket hemtrevligt. Ännu bättre blir det nästa vecka när min kissekatt flyttar hit. Han är gråspräcklig så han kommer också passa perfekt i min soffa. Nej nu måste jag springa och kolla till kycklingsoppan som står på spisen, får se om det blir nån soppa eller vad det liknar till slut.

 

Ikväll väntas Breaking Dawn part 1 på bio i Ludvika, håller tummarna för att den är lika bra som det sägs!


Crazy fishes

 

Det börjar kännas lite för sent att börja dilla om Dubai igen men jag har så otroligt mycket bilder kvar att visa. Ska försöka blanda in lite annat mitt i alla Dubaibilder så att ni inte tröttna allt för mycket. Vattnet i Dubai var helt awesome och det var en hel del fiskar som man kunde kika på. De sandfärgade fiskarna var dock inte våra favoriter då de hade en förmåga att vilja smaka på fötterna på en och sparkade man åt dem så flyttade de sig lite åt sidan och kom tillbaka lika snabbt igen.

 

 


Finaste lägenheten

 

Har haft en otroligt bra dag idag och julpyntat nästan hela dagen. Adventsljusstakarna är uppe, julgardinerna är uppe, julduken är på bordet, röda blockljus i tv-rummet och så vidare. Har mer att göra men det tar jag i morgon när det är ljust igen. Har även satt upp en ny lampa och kuddar från Dubai ligger numera i min soffa. Jag vågar nästan säga att jag har Fredriksbergs finaste lägenhet just nu. Om man räknar bort all packning som står här och var. Den ska packas upp i morgon!


Världens bästa låt

What if I told you that I think you're perfect?
Beautiful sky in your eyes, it's so worth it.
I know you make me feel alive.

What if I told you that I'm in forever?

Nothing to hide, yeah, I'll go wherever you go.
You make me feel alive.

And I'll be hanging on every word you say to me.

Hanging on a feeling that I get,
'Cause you make me

Laugh a little louder,

Love a little harder.

And I feel alive when I'm with you.

Every time it's something new.
Never knew what love could feel like
Until I walked away the first time.

And I feel alive when I'm with you.

Deep inside, it's something true.
You're the only reason I fight,
You're the best thing in my life.

What if I told you that I'd never hurt you?

Always be there for you to hold on to.
I know you make me feel alive.

And every single second's a lifetime memory,

I'll be holding on to every second
'Cause you make me

Laugh a little louder,

Love a little harder.

And I feel alive when I'm with you.

Every time it's something new.
Never knew what love could feel like
Until I walked away the first time.

And I feel alive when I'm with you.

Deep inside, it's something true.
You're the only reason I fight,
You're the best thing in my life.

And I feel alive when I'm with you.

When I'm with you.

And I feel alive when I'm with you.

Every time it's something new.
Never knew what love could feel like
Until I walked away the first time.

And I feel alive when I'm with you.

Deep inside, it's something true.
You're the only reason I fight,
You're the best thing in my life

Mot Fredriksberg

Idag bär det äntligen hemåt igen, efter lite krångel. Mer Dubai-bilder dyker upp då såklart. Har en annan spännande sak att berätta också så håll utkik!

Burj Khalifa

Världens högsta byggnad. 828m högt. Det var ganska mäktigt att stå där uppe och kika ner över Dubai. Idag har vi dock inte besökt Dubai alls utan legat på stranden här i Sharjah. Samma blir det i morgon. Måste ju passa på att bättra på brännan de sista timmarna nu. I morgon natt åker vi hemåt. Tyvärr. Fast jag saknar Fredriksberg lite.

 


Golden

 

Nu lägger vi ner shoppingen och tillbringar de sista två dagarna här i underbara Dubai på stranden, från morgon till kväll. Vi har ont i fötterna och är helt slut. Speciellt jag. Jag har väl sovit dygnet runt sen vi kom hit, förstår inte hur jag kan vara så trött! Nu ska jag flytta ut mig till balkongen och njuta av havsbruset och en donut. Sen väntar sängen såklart.


Burj al Arab

 

 

Världens lyxigaste hotell. Där skulle man bo. Men jag lär ju köpa mig en trisslott föst.


Världens högsta byggnad

 

Nu åker vi mot Dubai för att åka upp en sväng i världens högsta byggnad, Burj Khalifa. 828m högt.


Handduksgroda på sängen

 

När man kommer hem ifrån en heldag vid poolen ligger det en sån här söt skapelse på sängen. Nu ligger han på tv'n och spejar ut över min säng så det inte kommer några spöken och tar mig. Tyckte han var så gullig så jag ville inte förstöra honom. Hjärtan och svanar har jag fått gjorda av handdukar när jag varit utomlands men aldrig en groda. Vad är det mest udda/söta konstverk du fått på sängen utomlands?


Awesomeness

Se vilket paradis. Kommer garanterat åka hit fler gånger. Havet är awesome, arkitekturen är awesome, vädret är awesome och shoppingen är awesome. Har dock inte shoppat så mycket än. Kuddfodral, solbrillor, halsband, tröja och nagellack. Men mer blir det väl hoppas jag.

 


Dubai Sunset

 

Vi har helt underbara kvällar här i Dubai. Dagar också för den delen. Men solnedgången är magisk. Här ser ni solen gå ner bakom en av de tre palmöarna i Dubai. Detta är den tredje som ännu inte är färdig och den är mitt framför näsan på oss.

 


Vita vågor i turkost hav

 

Idag har vi legat på playan och stekt hela dagen. Eller vid poolen snarare för vågorna var enorma. Det börjar dock lugna sig lite nu. Ett par strandpromenader har det blivit och solexemen är här. Både på mamma och mig. Idag var det så varmt att till och med jag låg i skuggan en timma, ändå var det bara 44 grader i solen till skillnad från här omdagen när det var 46.


Perfekt väder

 

Nu går bussen, vädret är perfekt för en stadstripp. 27grader och lite mulet. Hoppas hinna se mycket mäktiga byggnader idag. Mot Dubai, bye bye!