Sharjah by night

 
 
Ja, det går ju inte en dag utan att man längtar tillbaka. Men i morgon drar allt igång på riktigt här hemma så då hinner man glömma Förenade Arabemiraten lite. De flesta säsongarna kommer nog idag, några har redan dykt upp. I morgon är det introduktion, kickoff-middag och på tisdag börjar vi jobba. Öppning på torsdag, underbart!

Skinkan godast på julbordet

 
 
Har sovit som en knubbad säl inatt men nu är jag vaken och frukosten är i magen. Har sovit jättekonstigt så jag har typ nackspärr idag. Men det går väl över. Snart kommer mamma över, hon kom till Fredriksberg inatt. Vi ska griljera skinka. Som jag har längtat efter julskinka. Ska bli så himla gott! Vad tycker du är godast på julbordet?

Musikhjälpen efter frukost

 
 
Kom hem klockan sju i morse och sov till ett. Känns ju lite konstigt att lägga sig på morgonen men jag föredrar nog det framför att gå upp klockan fem. Mycket mer fritid än att komma hem halv sju på kvällen och däcka i soffan klockan åtta liksom. Sitter och tittar på musikhjälpen, funderar på att skänka en femtiolapp. Har bara mamma och pappa att köpa julklapp till så en slant borde jag ju ha råd att ge bort såhär i juletid. Har du skänkt något till musikhjälpen?

Två suveräna priser för 60 dagars trampande

 
 
Mycket Dubai-bilder nu men jag tyckte denna passade till detta inlägg. 
 
Vi har haft lite lusse-fika på jobbet idag samt prisutdelning för stegtävlingen. Nu har jag fått lön för mödan kan man säga. Mitt lag blev det vinnande laget och fick var sitt otroligt grymt pris. Vi fick en natt på novapark med spa, fyrarätters middag och frukostbuffé. Kan egentligen inte bli så mycket bättre men det blev det. Jag kom tvåa i stegtävlingen och fick välja ett pris. Valde då ett längdpaket så nu är vintern räddad. Kan antagligen inte alls åka längdskidor men har tänkt köpa mig ett par och lära mig i vintern, kanonbra träning. Och nu slipper jag köpa ett par. Tummen upp för stegtävlingen och tack Säfsen för enormt fina priser. Jag är hur nöjd som helst och jag är så otroligt glad att jag gick ut i spöregn och snöstorm och med ett trasigt knä, för det var det värt!

Min katt äter smörkola

Ett soligt och varmt Dubai hade inte suttit fel idag. 
 
Vaknade tidigt idag såklart bara för att jag ska jobba inatt. Kunde inte sova längre så jag är väl lagom pigg ikväll. Har väl inte så mycket mer att säga än att önska glad Lucia och att jag gjorde smörkola igår som min katt älskade. Han kommer få högt blodtryck den katten. 

Ändrade planer och julbak

 
 
 
Smygöppningen blev visst inställd så hur min helg kommer se ut vet jag inte än. Men jag vet att jag ska tillbringa resten av den här dagen med att baka julgodis. Skulle vara fint att gå ut och gå en sväng också eftersom det är så fint väder men jag vet inte om det blir av, är så sleten ändå. Längtar bort till värmen i Dubai, tänk om jag kunde vinna lite på mina trisslotter så jag kunde fara dit ett par veckor. 

En triss varje dag fram till jul

 
 
Det här roar jag mig med varje morgon. Har nog skrapat varenda nitlott nu så det kan bara finnas vinstlotter kvar. Sitter just nu och myser under en filt och tittar på radiohjälpen. Är ledig idag, så himla skönt för jag är helt slut. Är varken van att gå upp klockan fem på morgonen eller att jobba tolv timmar om dagen. Men på lördag och söndag smygöppnar vi familjebacken så då blir det normala arbetstider och till veckan blir det fullt upp igen. Då kommer våra nya medarbetare och allt ska göras klart inför öppningen den 20/12! 

Mer Jul

 
Tre 12-timmarspass på rad sätter sina spår, jag känner mig typ döende. Men idag är jag ledig så nu ska diskberget försvinna och vörtbröd ska bakas. Ska även passa på att gå till konsum eftersom de stänger klockan 18 och jag slutar jobba klockan 18 så jag har inte kunnat handla i veckan. Snön faller utanför fönstret här, hur är vädret hos er på andra advent?

En gnutta jul

 
 
Såhär julfint har jag hemma nu. Det är väl i princip det jag pysslat med den närmsta tiden. Stegtävlingen är slut så förhoppningsvis kommer jag ha lite mer tid att blogga nu. Det är ju som sagt inte alls kul att fotografera när man inte får visa upp bilderna så det hela blir ju en enda stor, ond cirkel. Nu väntar tre dagar med 12-timmarspass som snöläggare på jobbet. Så jag kanske inte får så mycket tid över ändå. Har ni julpyntat hemma? När sätter ni upp granen?
 
Ziperall