Dansar ut julen med katten

 

Fick inte jobba idag, antagligen för att jag jobbat för mycket. Men i stället tar jag och dansar ut julen. Som sällskap har jag mitt hjärtegull. Det största matvraket i världshistorien. Det räcker med att prassla lite med en påse så är han framme och tigger. Sötstropp. I bakgrunden pumpar In Flames - Where the dead ships dwell som jag kommer spela sönder väldigt snart. Nej, fram med gardiner och lampor och bort med ljusstakar och tomtar nu!


Snowboard för första gången!

 

Inatt har det snöat för fullt. Vi fick säkert en decimeter här och nu ska det bli riktigt kallt också, runt 10-15 minusgrader på nätterna den närmsta veckan. Är det kanske så att vintern är här? Jag firade i alla fall med att ta med mig Ida till backen och testade att åka bräda för första gången i mitt liv. Har nog aldrig ramlat så mycket, någonsin. Mina knän bultar och jag kommer ha fet träningsvärk i morgon!


Filmtaajm

 

En tripp till kyrkogården blev det idag för att hälsa på min vän Morgans mamma. Nu ska jag ta med mig Sparris till soffan och slå på en film. Gjorde världens godaste maränger igår, med nutellafyllning, som jag ska njuta av till filmen. MUMS.

 

 


Min hårtuss

 

Mitt lilla hjärtegull blir bara tamare och tamare. Nu är han med mig i tv-rummet hela tiden och ligger ytterst sällan under sängen. Just nu ligger han under tv'n och sover men förut busade vi med ett kolapapper så nu har jag fått känna på hans klor. Han sprang runt i soffan hela förmiddagen och kikade på mig, sötboll. Och inatt kom han in till köket och tiggde skinka när jag åt nattmacka. Matvrak är han den där hårtussen.