Ziperall beställd!

Nu ska jag äntligen ha någonting varmt och mysigt att kura in mig i i vinter för nu har jag beställt en Ziperall! Lyckades googla till mig en rabattkod som gav mig 100kr rabatt (ange rabattkod PAYPAL) och fick då min lilla älskling för 888kr. Jag tog den bruna som jag suktat efter hela vintern. Den röda var också lockande men jag kanske blir rik en vacker dag så jag kan köpa den med.
 
 
 
ZiperallZiperall
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Filmkväll

 
Lyckades vara hemma från jobbet till halv fem idag, skönt. Så nu är diskberget borta och jag tänker ta filmkväll hela kvällen. SKÖNT!

Rent mjöl i påsen

 
Bara för att jag skröt så mycket igår om min joggingrunda så orkade jag bara 3km igår. Sen började jag känna mig lite småyr och insåg att jag knappt druckit något under dagen. Då var det lika bra att sluta tyckte jag. Men 3km är väl inte fy skam ändå?
 
Nu ska jag gå och börja med maten lite smått, har kött som jag vill ha i ugnen läänge. Sen blir det nog lite brödbak när ugnen ändå är igång. Frallor med gojibär och russin funderar jag på. Får väl se hur det blir.

Presentkorttorget

En halvmil med spring i benen

Har precis lastat in lite nya låtar i min iPhone. Ska ut och springa en sväng tänkte jag, ta en skön dusch och sen krypa ner i soffan med lite tända ljus och en bra film. Knäckte förresten halvmilen på löpande fot i förrgår. Sjukt stolt man kan bli. Jag som aldrig pallat att springa ens hundra meter. Men allt går tydligen bara man vill det tillräckligt mycket.
 
Jag har försökt springa förut, men det har aldrig gått. Nu i våras hittade jag en perfekt träningsbacke som var en kilometer lång. Så jag gick uppför den och sen gav jag mig faan på att jag skulle springa hela vägen ner. Och det gjorde jag. Utan problem tillochmed. Efter ett par gånger tänkte jag att jag skulle förlänga rundan lite så jag fortsatte springa en liten sväng på plan mark. Och nästa gång struntade jag i backen och sprang allting på plan mark. 2km sprang jag. 2km blev 2,5km och sen 3km och vidare till 3,8km som blev ett stort personligt rekord. Men som sagt, i förrgår blev det 5,3km och jag kunde inte vara stoltare över mig själv.
 
 

Ziperall har sommarrea!

 
Har ni sett att Ziperall har sommarrea förresten? Den bruna collegedressen har sagt att den vill flytta in i min garderob. Faktiskt. Ziperall

Macbook pro

 
 
Skittrött efter en regnig dag på jobbet. Har jobbat i stort sätt 9h varje dag den här veckan tror jag. Men nästa vecka är vår sista 6-dagarsvecka så det är ganska skönt. Pengarna flödar (I wish) så jag funderar på att klicka hem en liten tjusig Macbook Pro. Någon som har en sådan? Är den värd sina tusenlappar?

Utomlands är livet

Åhh jag vill så gärna utomlands. Spricker snart. Vill iväg en kortis till någon härlig storstad. Tre nätter i Paris eller varför inte Rom? Sen vill jag iväg en vecka eller två till medelhavet och bara sola och njuta. Så sjukt underbart. Tänkte ta min skatteåterbäring och dra utomlands för i höst om någon vill följa med mig. Men nu har jag ett dataköp på g så jag kanske får nöja mig med en resa till Ludvika?
 
Hotelreservation.se
 
 
 
 
 
 

Möblering

Nu är sängen uppe på vinden och skrivbordet flyttat. Ska köpa mig en vit relax-stol i rotting med någon mysig filt och ställa in här tänkte jag. Just nu är det så tomt att det ekar. Lite hyllor vore också nice. Har gjort decoupage på en klädhängare, får väl se hur den blir när den blir uppsatt men förhoppningsvis blir den perfekt att hänga träningskläder och jobbkläder på!
 

Ut med sängen!

Idag har jag varit en sväng hos min vän Morgan som fyllde 25 år. Han bjöd på smarrig tårta. Sen småstädade jag lite här hemma och nu insåg jag precis varför jag aldrig sitter vid datorn och bloggar längre. Datarummet ser ut som skit. Så i veckan åker gästsängen upp på vinden och sen är det storstädning och fix som gäller!


Nu tar jag helg

Upp och hoppa. Iväg till jobbet, sen tar jag HELG för i morgon är vi lediga. Och ikväll kommer mamma. Myskväll!


Nagelfix en fredagskväll

 
 
Det blev som jag trodde. Tidig hemgång idag. Spöregnet kom på besök och är fortfarande kvar. Jag tänkte ägna denna "fredagskväll" åt att fixa mina naglar. För mig är det ju fredag eftersom vi är lediga i morgon. Nu drar högsäsongen igång så nu är det endast måndagar vi är lediga på de närmsta fyra veckorna. Bäst att njuta av ledigheten!
 

Easewhite AB
 
Yves Rocher

Sjukling

Har gått och blivit förkyld. I morse var jag så tjock i halsen att jag inte kunde prata. Så jag har bäddat ner mig med katten och mamma i soffan de senaste dagarna. Verkar som om det blir detsamma ikväll, men först väntar jobbet. Det regnar ute så det blir nog inte mycket folk, kanske en tidig hemgång idag.


bikiniväder

 
Det blev en cykeltur igår. 2,4mil körde vi. Dock inga Våfflor då de hade stängt på Onsdagar, fast vi hade turen att möta ägarna så vi fick köpa oss varsin glass i alla fall. Jag är inte så slut i kroppen idag som jag trodde att jag skulle vara, men lite känns det allt. Nu bär det av till mamma för lite frukost och sen på med bikinin!
 
 
 

Coola hojjar

 
Igår bestämde jag och mamma att vi skulle cykla idag om det var lite halvkasst väder. Så det lutar åt en cykeldag. Kanske blir det Tyfors runt och stanna i Tyfors för en våffla. Jag ska i alla fall glida runt på min rosa cykel som är nästan lika cool som den här rosa downhillhojjen de hade i Järvsö.
Ziperall

De tre essen; Sol, Shopping och Sleepyhead

 
Har stekt nästan hela dagen nere vid älgsjön. När molnen började flockas på himlen åkte jag och mamma till Ludvika och besökte Rusta, Jysk och Dollarstore. Fick med mig en hel hög fina grejor faktiskt. En svart vas och en svart skål bland annat. Nu blir det jordgubbar och vaniljglass till Sleepyhead. Såg ni första delen i tisdags? Gick på fyran. Hur bra som helst, måste ses!

Sängdags

 
Frukost med mamma, fiske utan napp och promenix är väl ungefär vad denna dag bestått utav. Ska hoppa ner i sängen och spana läget på instagram en stund (follow StarOfUsA). Sen väntas frukost hos mamma och en promenad till Björnen för att köpa pannband och kanske en glass eller fika på hyttan.Men nu, bums ner i säng!

Fiskeweekend

Fiskeweekend med pappsen. Igår fick jag världens snyggaste kastspö av honom ( TACK ), men ingen fisk. Ingen av oss fick ens napp så bättre lycka ikväll. Ska ta mig en promenad till sjövillan där pappa bor under helgen och äta lite frukost innan jag drar vidare till jobbet. Vad ska du göra idag?