Torsdagstvätt

 
Nu ska jag ta tag i min överfulla tvättkorg och sen är det dags för en liten promenad. Efter det ska jag trycka ner mig i soffan och göra absolut ingenting. Vad händer på eran soliga Torsdag?

up and away

 
Uppe med tuppen för att dra till jobbet. Backen är inte öppen idag men vi ska pyssla med lite andra saker i stället. Vädret är hur nice som helst och jag hoppas det håller sig hela dage. Fast då skulle man kanske legat på stranden i stället. Men det kommer väl fler fina dagar hoppas jag.

Bästa djurfotot?

En av de bästa djurbilderna jag tagit skulle jag tro, är otroligt nöjd med denna och som tack för gårdagens besöksrekord ville jag visa upp den.
 
Igår var jag totalt orkeslös men lyckades ändå dammsuga och moppa golvet. Idag blir diskberget det enda jag tar mig an. Tänkte ta mig en promenad nu på morgonen då det var så otroligt länge sedan jag var ute och gick. Har tappat lite av lusten att jogga också så all träningspepp är välkommet!

Thehome.se

 
 

Birdie nam nam

 
Två bilder från Universeum, och fler kommer. Ska även försöka ta tag i redigeringen av bilderna från Orsa någon dag. Blir varken mycket fotografering eller redigering nu för tiden. Trist. Men det kanske ordnar upp sig en vacker dag.
 
Igår bakade jag chocolate chip cookies och cocostoppar efter min storstädning. Idag tänkte jag dammsuga och moppa golvet men har för tillfället ingen ork över huvud taget så vi får väl se var den här dagen tar vägen.

Städdag

Jag kan inte logga in på blogg.se's app i telefonen. Fler som har det problemet? Nej, nu blir det städdag. Det är katthår och annat skit överallt i hela lägenheten.

Midsommararfton närmar sig!



Har huvudvärk så det bara sjunger om det. Ska nog laga lite käk och krypa under filten i soffan. Pimpade ett par skor förut, så nu är alla kläder klara till midsommar. Perfekt! Har du bestämt vad du ska ha på dig på midsommarafton?

Ond cirkel




Vad tråkigt det är när man tappat lusten för allting. Det är inge kul att blogga när man inte har några fina bilder att visa upp, och det är inge kul att fotografera när man inte bloggar regelbundet så man får respons på bilderna man tar. Ond cirkel det där. Kul var det när man hade tid att slänga ihop fem inlägg om dagen, svara på alla kommentarer och vara aktiv så man hade ett stort antal läsare varje dag. 

Nyinflyttad



Sådärja. Då har mamma skaffat lägenhet i Fredriksberg. Ska strax glida över och käka lite tänkte jag. Vi har mumsat jordgubbar och myst med katten en stund. I morgon bär det av till Ludvika för en sväng på Dollarstore och en sväng till bolaget, midsommar nästa!


Weekend i Göteborg

 

Kom hem från Göteborg i går kväll. Jag och Morgan tröttnade lite på vardagen och bokade lite spontant två nätter på Gothia Towers. Kunde inte haft det bättre. Bra väder, fotbolls-EM på storbildsskärm på liseberg, många timmar på universeum, balder, chokladhjul (vann 2kg choklad), 3-dagar på nordstan/avenyn, godaste frukostbuffén och finaste hotellet. Tummen upp!


Not my day!

Inte min dag idag tror jag. Men har haft en skön kväll i soffan med katten och nu väntas läggdags så jag orkar upp och springa i morgon innan jobbet! Har totallatat mig idag och tjockat i mig en massa äckligheter. Får hoppas på en bättre dag i morgon och sen tar jag helg! Då måste jag hinna diska, städa, träna och plantera om mina kryddor. Länge leve lediga dagar!


Ny bikini

 

Har införskaffat mig en ny bikini i år. Mina andra är så fruktansvärt solblekta så de ser förjävliga ut. Denna gång blev det en aprikos bikini från H&M. Kommer bli så himla snygg när jag blir brun sen, grymt!

Kom precis in ifrån en liten joggingtur och nu ska jag hoppa in i duschen och cykla till jobbet. Tjofräs!


Studiebesök i Järvsö

 

Kom hem från Järvsö för en liten stund sedan. Har varit på ett litet studiebesök. Nu är planerna att jag ska försöka sy något på min nya symaskin och sen slå mig ner i soffan en sväng innan läggdags. Fast just nu lutar det mer åt soffan på en gång, jag är supertrött! Typ 7h bilfärd totalt, en del promenader och en massa sol.


out for a run

 

Nu ska jag hoppa i träningskläderna och ge mig ut på veckans andra joggingpass. Tänker drömma mig bort till Dubai hela vägen runt. Om jag hinner bli ledig någonting i höst så SKA jag utomlands, så är det bara. Det får bära av vart som helst och med vem som helst bara jag kommer till en vit sandstrand med aningen för mycket sol.

Efter joggingturen ska här städas eftersom pappsen kommer i morgon!


Mysdag efter joggingtur

I morse låg jag och mös med katten en sväng innan det var dags att ge sig ut och jogga en vända. Trodde aldrig att det skulle hända men är man tillräckligt motiverad så går det tydligen ändå. Nu tittar jag på big brother - finalen och sen ska jag knåpa ihop något smarrigt tilltugg till en film. Lite varma koppen och varma smörgåsrån med ost kanake.