Sommarvärme

 
 
Äntligen är sommaren här. Jag har legat ute i bikini hela dagen, fast fantiserat om att jag har legat vid havet i stället. Men skönt att värmen är här i alla fall, man mår så mycket bättre då. Tror att jag ska plocka ut mina trädgårdsmöbler i morgon. Och inviga min nya skrivare som jag beställt, det blir skoj!
 
 

På sofflocket

 
 
 
Vad trött man blir när man ingenting gör. Gjorde absolut ingenting igår. Eller jag knådade ihop några chokladbollar och kollade på nyaste 007 - Spectre. Men det var det mest ansträngande jag gjorde. Rätt skönt med sådana dagar också men man blir ju så slö. När man legat i soffan tillräckligt länge orkar man ju inte ta sig för någonting fastän man är så uttråkad så man kan dö. Så idag tänkte jag försöka ta tag i träningen och sen storstäda något av rummen är hemma. Städade badrummet häromdagen så planen är att beta av ett rum i taget till hela lägenheten är skinande ren. Heja mig!
 

Norrland väntar runt hörnet

 
Jag är ju resgalen, det vet ju de flesta. Men i sommar blir det nog mer att utforska Sverige. Jag och min bästis/kusin planerar en trip till västkusten och i morse fick jag erbjudande om att åka till Norrland med morsan & brorsan. Det tackar man ju inte nej till. Så det verkar bli en weekend i Norrland i Juli. Så härligt! 
 
 
Har ni grattat era mammor idag förresten?
 

Sommardrinkarna står på rad

 
 
 
 
 
 
Det blev en ordentlig drinkkväll på jobbet igår. Har aldrig gjort så mycket drinkar i hela mitt liv, men sen är jag ju ingen bartender heller. Gjorde nog 20 Mojitos och sen pysslade jag och min kollega ihop dessa tretton sommardrinkar plus lite annat. Visst ser de goda ut?
 
Nu bär det snart iväg till jobbet igen, på med skjortan bara. 

När tankarna far iväg

 
Hemma hos mig är det just nu 9 plusgrader och regn. Då slingrar ju gärna tankarna iväg till varmare platser. Till Koh Rok tillexempel, som är den vackraste plats jag besökt hittills. Det är ett sånt ställe man inte trodde fanns, sånt man förr bara sett på vykort. Men nu ska jag plocka tillbaka tankarna till verkliga världen och betala lite räkningar. Jippie! 
 

Ödla i Marocko

 
 
Hittade en ödla när jag var i Marocko. Älskar färgerna på bilden, det känns liksom som om det är ett ökenlandskap. Fast egentligen var det i en palm-oas som bilden togs. Längtar tillbaka till Afrika, fast nästa gång vill jag nog upptäcka Zanzibar. Har ni något smultronställe i Afrika?
 

Efter en evighet

 
 
 
 
 
Såå många år sedan det var jag skrev någonting här. Tråkigt att man förstört något som faktiskt gick ganska bra. Men tappade suget helt när jag började jobba. Då hann jag inte med att blogga och knappt fotografera. Vad skulle jag med bilder till när jag inte längre hade någon blogg att skriva i? Så fotandet avtog och nu fotograferar jag endast lite på resor, ibland, samt ett och ett annat bröllop ytterst sällan. Men idag började det klia i fingrarna. Tänkte lugna ner mig med jobbandet och bara jobba heltid, inte 150%, och då kanske det finns tid? Eller hur hinner ni med allt?