Stockholm i mitt hjärta



Gud vad jag längtar tillbaka till Stockholm. Underbara stad. Min och Marcus Stockholms-resa blir framflyttad till December då vi drar till Jul på Liseberg 27 November i stället. Men det är inga fel på Göteborg heller, speciellt inte på julen. Då är det väldigt mysigt där, även om jag gillar Stockholm bättre i vanliga fall. Vilken stad gillar du bäst, Stokcholm eller Göteborg?


Loppmarknad nästa



I veckan måste jag verkligen ge mig ut och fotografera lite egobilder. Det är så kul att redigera dem tycker jag. Hoppas ni inte tröttnar? Men måste plocka ihop saker inför loppis också, fast det mesta är nog redan klart för min del. Ska bli skönt att bli av med en massa skit och inhandla ny skit sen. Längtar efter nya, snygga kläder.


Halloween, nu eller sen?



FOTO: Jag
REDIGERING: Jag
MODELL: Sabina Larsson

Idag är det 85-årskalas som står på schemat. Min mormor fyller så jag och mamma ska åka dit och äta lite kakor tänkte vi. Lite söndagsmys sådär. Firar ni Halloween den här helgen eller nästa?


Jul på Liseberg



Jag sitter och längtar efter att snön ska komma tillbaka. Ska åka till Jul på Liseberg med älsklingen den 27 November och det vore ju lite mysigt med snö då faktiskt. Jag tänkte vara sådär jobbig och släpa med mig stativet. Man måste ju ta lite tjusiga bilder när man ändå är där liksom! Någon mer som tänkt kika in på Liseberg i Juletider?


Lördagsmys




Såhär mysigt har jag just nu. Inte illa va? Sitter och lyssnar på Taylor Swift's nya album. Brukar inte gilla henne men den här skivan har ett par bra låtar faktiskt. Vad lyssnar du helst på just nu?

Alla ni som blev medlem på Ciao får gärna skriva en kommentar och berätta vad ni heter där så jag kan läsa era recensioner.


TÄVLING - Vinn din egna almanacka



Nu är det tävlingsdags! Det ni tävlar om är en almanacka från Tryckdig.se. Där designar du lätt din egna almanacka precis som du vill och med dina egna bilder. Jag själv äger två stycken, en för 2010 och en för 2011. Jag ÄLSKAR dem.

Allt du behöver göra för att vara med i tävlingen är att kommentera att du är med och tävlar. Ju fler kommentarer ju större chans att vinna, dock max 5 kommentarer/dag. Lägg till mig på bloglovin' och du får en extra lott i tävlingen. En extra lott får du även om du skriver om tävlingen i din blogg. LYCKA TILL!



TÄVLINGEN AVSLUTAS: 4 November


Nattfoto



Idag sov jag en aning för länge. Halv elva kom jag upp ur sängen. Snart är det dags för ett pass på gymmet för första gången på hundra år. Typ. Jag tror att jag ska rensa bland mina nagellack sen för om en vecka är det loppis. Vill dessutom visa er lacket jag har nu för det är min nya favorit. Superläckert och fräscht!


Du väljer och jag fotar



I helgen ska jag ge mig ut och fota, jag har verkligen inga bilder att ladda upp. Vad vill ni se för bilder?


Nu är det Fredagsmys




Fick ett trevligt mail i inkorgen idag, det vankas tävling. Kika in i morgon så lovar jag att ni inte ska bli besvikna. Själv sitter jag och myser i väntan på Idol. Funderar på att poppa popcorn, är egentligen sugen på chips men några sånna har vi inte. Vad ska du äta för fredagsmys ikväll?


Aggressionsutlopp!

Jag blir inte klok på denna talangjakt som kallas Idol. Vad är det för jävla talangjakt om hälften redan är färdiga artister?

Linda Varg. Vann popstars och blev en av medlemmarna i Supernatural. Ett band jag är säker på att ni har hört, mest kända för singlarna kryptonitesupernatural och rock u. Linda har även släppt en singel (The need to be naked) under namnet Linda Maxx.

Elin Blom. Medlem i bandet Sister Twister. Bandet deltog i finska melodifestivalen och slutade på en fjärde plats. De vann Finlands uttagning till MPG nordic 2007.

Geir Rönning. Har framfört de officiella låtarna till friidrotts vm 2005 och damfotbolls em 2009. Har varit med i Rhapsody in rock. Hade en egen show 2006-2007, the geir rönning show. Har varit med i både den norska och finska uttagningen till eurovision song contest samt vann den finska uttagningen 2005.

Jay Smith. Sångare i bandet Von Benzo som bland annat finns att lyssna på på spotify.



Jag tycker det är orättvist!

Money money money

Mitt internet vill inte att jag laddar upp någon bild nu så då får det väl bli ett bildlöst inlägg. Kan passa på att fråga vad ni vill se för bilder. Porträtt? Självporträtt? Prylar? Natur? Djur?...

Idag har jag 326spänn på Ciao och igår hade jag 222. Jag har bara skrivit två recensioner men sen har jag läst och betygsatt andras recensioner. Det var bara kul och ändå fick jag en hundring för jobbet. Shoppa shoppa shoppa....


Ullared <3



Snart får jag skjuts hem av älsklingen, han ska till jobbet och tjäna pengar så jag får fina julklappar! Jag har faktiskt redan börjat skriva en önskelista inför julen, dock kanske jag ändrar lite när jag varit i Ullared och köpt på mig lite julklappar till mig själv. Har ni varit i Ullared nyligen eller ska ni åka dit snart?


Nagellack i mängder



Bilder från kvarntorpshögen i somras.


Sitter här och försöker bestämma vilken färg på nagellacket jag ska ha samtidigt som jag just recenserat Depends myrraolja. Det är inte lätt att bestämma färg när man har en hel glassbytta full med nagellack. Fast tänker rensa den och sälja alla lack jag aldrig använder på loppis.

 Nu vill jag bli lite uppdaterad, vad har ni haft för er idag?


10% rabatt

Glöm inte rabattkoden HÄR!


Joggingtur i spåret



Nu har jag och min kära mamma varit ute och sprungit i spåret. Våra små streckor som bestod av joggande blev längre än igår och våra små streckor som bestod av promenad blev kortare än igår. Med andra ord; framsteg. Dock kändes det i kroppen att jag tränade igår, den ville liksom inte hänga med.

Nu ska jag käka mat och sen sätta mig och skriva recensioner. Igår körde jag på hårprodukter, idag ska jag recensera lite nagelprodukter tänkte jag.


Den omtalade länken - bli rik!



Okej, rik var väl att ta i men du kan tjäna fina stålar utan ansträngning. Ciao är en sida full av recensioner. Du som medlem får 5kr per recension PLUS 1kr per medlemsläsning samt en viss summa för de betyg du får av andra medlemmar. På Ciao råder den oskrivna regeln "läser du mina recensioner så läser jag dina", men det gör man såklart vad man vill med.

Kort och gott så skriver du en recension och får sedan pengar för detta. Jag som skrivit 65 recensioner i skrivandets stund tjänar i genomsnitt 25kr/per recension utan att anstränga mig, skulle jag sedan läsa och kommentera andras recensioner är jag säker på att summan skulle bli större. Som ni ser ligger jag just nu på 222kr och fick nyligen en utbetalning på 104kr. Att det står 159kr längst ned till högerberor på att konto-sidan inte uppdaterats sedan gårdagen.

Du undrar säkert vad man kan recensera på Ciao, mitt svar är enkelt; ALLT! Du kan recensera hotell, sevärdigheter, filmer, cd-skivor, kameror, objektiv, hemsidor, mat, godis, smink, hudvårdsprodukter och mycket mer!

Bli medlem HÄR så lovar jag att läsa och betygsätta alla dina recensioner.


Min iPhone 4


FOTO: Jag
REDIGERING: Jag
MODELL: Sabina Larsson

Inatt drömde jag för andra gången på en vecka om min blivande iPhone 4! Jag och mamma diskuterade igår om jag ska välja telia eller halebop. Trots att halebops abonnemang är en femtiolapp dyrare i månaden (men då får jag surfa för mer än med telias abonnemang) så kommer jag välja halebop. Telefonen kostar bara drygt 5000 spänn där medan den kostar drygt 7000 hos telia.


Let´s Dance - Tobbe




Innan min Zumba började var det ett gäng dansare som tränade i salen vi skulle vara i. Bland annat Let´s Dance - Tobbe. Blev lite chockad när jag såg honom men han brukar vara och träna på Lenas Dansstudio, det var ju där han lärde sig dansa. Det är nästan så man blir lite stolt över att vara Hallsbergare, även om han nu är från Östansjö.


Sveriges riksdag



Nu drar jag och dansar Zumba. Under tiden jag svettas får ni sitta och njuta av den här HDR-inspirerade bilden på sveriges riksdag. Jag älskar den. Den har lyster och den har den skärpan jag är ute efter på alla mina bilder men misslyckas. Vad tycker du?


22 000 spänn, så enkelt!


FOTO: Jag
REDIGERING: Jag
MODELL: Sabina Larsson

Just nu sitter jag och grejar med en sida som ska ge mig lite cash, har redan fått över 200kr därifrån nyligen och flera hundralappar för något år sedan när jag var aktiv förra gången. Känner en kille som fått 22 000 spänn ifrån den sidan, och han är med all säkerhet inte den som fått mest. Länk dit får ni i morgon om ni är nyfikna. Om två timmar ska jag åka och dansa Zumba, mamma ska ha syjunta så det blir massa gott att äta efter träningen!