Ett stycke outfit

Tröja: Cubus | Jeans: Cubus
 
Två månader kvar till Dubai idag. Detta innebär att beach-Dubai sätter fart och nu ska här skaffas lite muskler. Heja heja. Så strax drar jag på mig träningskläderna för att kunna götta mig i soffan resten av kvällen.
 

Filmtips

 
Hade tänkt gosa ner mig i soffan och tittat på film men det finns ju knappt några att se nu för tiden. Så nu vill jag ha en massa filmtips från er så jag har något att titta på i helgen!

Ett svartvitt bröllop





Hösten är här och den är vacker

 
God morgon! Sista lediga dagen för den här veckan. Näst sista dagen i Augusti. Det börjar bli vrålkallt här hemma nu och värmeljusen går på högvarv både morgon och kväll. Men lite mysigt är det faktiskt. Jag gillar när löven ändrar färg, frosten dyker upp och det börjar mörkna. Det är mysigt! Vilken årstid gillar du bäst?
 

Resultatet av dagens fotografering

 
 
Jisses vilken pudding. Jag kan inte rå för att tycka att jag är lite snygg, och det bästa av allt är att det enda som är redigerat är kontrasten, färgmättnaden och skärpan. Ingenting annat. Det är alltså sådär jag ser ut, check. Och ni anar inte hur skönt det är att slippa kasta 90% av bilderna på grund av en ful dubbelhaka, nu dök den inte upp på ett enda foto. Tummen upp på det!
 

My name is Jennifer. Jennifer Aniston.

 
 Är det bara jag som tycker att jag blev väldigt lik Jennifer Aniston på den här bilden? En av de första bilderna jag tog i skogen idag och egentligen en av alla de bilder som hamnar i papperskorgen på en gång. Men jag var bara tvungen att spara den här och visa upp den ändå. Bara för att. Visst finns det vissa likheter ändå?

Ett bröllopspar på stentrappan




Blev snålt med shopping idag faktiskt, är ganska sparsam med pengarna nu när födelsedagen närmar sig och Dubai närmar sig. Just nu är vädret superfint och jag tänker faktiskt hoppa in i bilen och köra ut i skogen för att knäppa lite porträtt på mig själv. Var så länge sen nu så jag kan ju passa på när jag redan är iordninggjord och solen skiner.
 

New in från Nelly

Mina två senaste inköp från Nelly.com kom hem till mig igår. Tjusiga va?
 
Eftersom jag råkade bli ledig idag så går färden in till Ludvika en liten sväng. Dollarstore ska besökas bland annat. Men nu måste jag kila för bilen står och brummar här utanför i väntan på mig.
 

Recept; Citronglass

 
Har precis suttit och tryckt i mig lite hemgjord citronglass. Jag följer sällan recept längre när jag bakar och står i. Denna glass gjordes på 3 ägg som vispades ihop med socker efter behag. En skvätt grädde vispades och sedan blandade jag ihop allting, delade smeten på hälften eftersom jag skulle göra en chokladglass också. Sen i med lite vaniljpulver och pressa i en halv citron med rivet citronskal. Släng i det i glassmaskinen och sen är det klart. Och ruggigt gott blev det. Lätt den godaste glassen jag lyckats fått till i alla fall! Så nu vill jag höra ditt bästa glassrecept så får vi se om jag klarar av att följa det?
 

Nelly Faros 129kr!

 
Just nu kan du shoppa Nelly Faros för endast 129kr på Members.com. Jag tyckte 199kr var billigt som Nelly.com hade på hemsidan men det här är ju typ gratis. Alla skor i bilden ovan kostar bara 129kr på members och en hel bunt med andra Nellyskor också. Om du dessutom blir medlem på members via mig så får du och jag just nu 50kr var att handla för. Då kostar dina skor alltså bara 79kr. Allt du behöver göra är att ge mig din mailadress så skickar jag en inbjudan till dig. Det finns såklart mycket mer än bara skor att shoppa till kraftigt reducerade priser på members, både hotellrum, heminredning och kläder.

Gråhårig i väntan på Robinson

 
Min lugg är fylld av grå slingor idag. Kan andra färga håret med pastellkritor kan väl jag göra det med målarfärg? Vi hade i alla fall riktigt fint väder att måla i idag och vi ska köra ett litet ryck även i morgon. Så långt färgen räcker. Nu har jag mysstund med tända ljus och ska strax hoppa in i duschen och sedan invänta Robinson. Jag håller stenhårt på Anna Lundh, vem håller du på?

En helig måndag blir ohelig

 
Har precis tittat på Hamilton med mamma och fikat lite kladdkaka. Nu är jag så trött så jag snart inte orkar hålla ögonen öppna och eftersom det blir lite jobb i morgon, trots Måndag, så ska jag slänga mig i sängen och lyssna på regnet nu. Som ni kanske vet är Måndagar heliga för oss uppe i berget på sommaren då det är vår enda garanterat lediga dag. Men eftersom det varit kasst väder och ska bli kasst väder förutom i morgon ska vi passa på att måla liftstolpar under morgondagen. Tur vi fick sovmorgon till nio!
 

Regnig söndagsmorgon

 
Eftersom jag önskade god kväll inatt får jag väl önska god morgon nu.Det spöregnar ute och jag ska bege mig till jobbet om en dryg halvtimma. Känns inte speciellt kul just idag faktiskt. Just nu sitter jag på min nya datastol som jag och mamma monterade ihop igår. Hur det blev får ni se när jag fått min nya dator. Men jag kan säga så mycket som att den är vit och inte svart.

StarOfUsA @ Instagram 600 followers

 
 
 
 
 
Nu önskar jag er god natt för nu tänker jag krypa ner i sängen. Följ mig på Instagram (StarOfUsA) så hörs vi i morgon. Sov sött. 

Bröllopsfotografering framför Stjernsunds slott


Ett evigt jagande

 
Det var lättare sagt än gjort att få den det där spektaklet i buren. Det gick ju så himla bra förra gången. Men nu visste han minsann vad det var frågan om så när jag tog tag i honom skrek han bara rakt ut. När jag tröttnat på allt jagande tog jag en filt om honom så att han inte skulle kunna bita mig och sen gick vi in till badrummet, låste in oss och till slut tog han sig in i buren. Nu är vi hemma igen och ska krypa ner i sängen och sova.

Mitt hjärta är döpt efter en grönsak

 
 
 
Snart är mamma här, vi ska ha lite födelsedagsfika ikväll eftersom hon fyllde år i veckan. Gottigt ska det bli! Hon tänkte tvinga mig att ta med katten hem till hennes lägenhet så att han får aktiveras lite. Nu är han ju trots allt inte så rädd som han var i början, han börjar likna en vanlig katt. Fast egentligen liknar han mer en hund eller en bebis. Varje morgon kryper han upp och lägger sig med huvudet på min arm och magen i vädret för att man ska klia honom på magen. Nu ska jag stoppa in denna sötsak i buren och göra klart tårtan jag håller på med.
 
Det syns tillochmed på bilderna att han inte är en vildkatt länge, nu orkade han knappt bry sig att jag tryckte upp kameran i nyllet på honom. Hjärtat mitt.

Bröllopsskål

 

Dyngsur och genomfrusen, varm dusch ja tack!

 
Idag regnade det hela dagen vilket innebar no painting for us. I stället hängde vi i masterna och skrapade bort gammal målarfärg, blev totalt dyngsura och genomfrusna vilket i sin tur innebar att vi fick lov att åka hem vid lunch och i stället jobba på måndag när det ska bli hyfsat väder. Nu sitter jag och inväntar sms från posten, ska slänga mig genom en varm dusch och dra på mig lite sköna kläder. Sen får min dator gärna komma hem till mig.
 

Bröllopspar med häst och vagn; Old style

 
Nu hoppar jag i säng för jag ska upp och måla liftmaster i morgon, precis som jag gjort hela dagen idag. Hänga och klänga med sele flera meter upp i luften det är grejer det. Sen vill jag ju såklart att det ska bli Torsdag fort som attan så att jag förhoppningsvis får min dator. Tur jag fick sovmorgon på Fredag...
 
Någon bild som faller er i smaken? Själv har jag en liten förälskelse till översta bilden.