Hallonmarmelad på rostat bröd




Hade en sjukt rolig kväll med Linda igår. Dock mår man som man förtjänar idag. Men det var det ju värt. En repris på Fredag då vi drar på Lindesnäsnatta. Det blir en dyr månad det här, tur jag fick typ 70% mer lön än jag brukar få. Fast en hel del gick nyss till räkningar som jag suttit och betalat. Och mer blir det. Men nu ska jag titta på Gossip Girl och äta rostat bröd med hallonmarmelad. Ouups, mina mackor är klara för länge sen! De lär ju vara kalla nu...


Öl + Chips = Folkracefest




Tänkte åka till Grums och festa med grabbarna i Willez men ingen ville jobba åt mig i morgon så nu drar jag till Hedparksfesten i Tyfors i stället. Smuttar på en öl och äter ett par chips i väntan på att min granne ska komma hem så vi kan förfesta ihop. Då är det bara att knyta på sig conversen och pallra sig iväg, för ikväll ska vi ha kul!


Blåslagen

Just nu värker det i hela kroppen. Fötterna är värst, benen orkar jag inte ens röra på. Blåmärken och rivsår över hela armarna. Bäst jag hoppar isäng så jag är pigg i morgon. Var ju planer på att gå till jobbet så då blir det att gå upp en timma tidigare. Nighty night.


Internet är frihet



Nyss hemkommen från ett iskallt kvällsdopp i Älgsjön. Passade på att tvätta håret när jag ändå var där, spara in på varmvattnet nu när jag måste betala dyrt för internet också. Mitt internet har nämligen blivit inkopplat nu. Vilken total frihet det är, helt underbart.


Säfsen Bergscykelpark ftw




Tog en powernap nu på kvällskvisten. Är helt jävla död i hela kroppen. Promenerade till jobbet med Andreas och Patrik, sen sprang jag som en jude fram och tillbaka mellan verkstan och kiosken då alla våra cyklar var bokade idag. Skydden tog slut, hjälmarna tog slut och allt var mer eller mindre kaos. Men det är också när stressen är på topp som det är som roligast. Ett tips till er som tänkt åka till Säfsen och cykla downhill är dock att ringa till Björnen och boka cyklar i tid.


Skilda Världar S02E03

Nu ska jag och Carro titta på skilda världar som vi alltid gör här hemma på kvällarna. Varm Oboy toppat med grädde samt lite vitlöksbröd bjuds det på i denna sommarvärme.


Oliver i svartvitt



Kom precis hem från älgsjön. Skulle ta mig ett dopp tänkte jag men solen kom fram så jag la mig och stekte till solen gick i moln och då blev det för kallt för att bada. Inväntar Joakim. Antagligen blir det någon film på fina tv'n men nu ska jag fixa iordning ett par mackor innan jag hungrar ihjäl! Hur har er lediga eftermiddag sett ut?


Always myskväll på Brunnsvägen



Myskväll framför tv:n. Carro köpte taco som vi åt framför vårat dagliga avsnitt Skilda Världar och Lotta på Liseberg. Ulrik Munther var ju med så var tvungen att kika, var dock inte mycket att se. Tackar vet jag Johan Palm, han kan i alla fall show'a loss på scénen. 

Bilden är dock från vår förra myskväll då vi åt flygande Jacob. 


It´s for free

PointShop.se


Minigolf + kulglass = sant



Herr Brons.

Ledig dag spenderas med storstädning, jag har dock inte börjat än. Har kopplat in mitt modem men får inte internet förän 1 Augusti. Har också hunnit ta en glass på hyttan med Niklas. Spelade en omgång minigolf och den här gången utklassade han mig inte totalt. 5poängs skillnad bara, bra jobbat Jennifer! Ska väl strax ta mig an städningen och disken. Men det är ju så trååkigt!



Onepiece



Det vore ganska mysigt att krypa ner i någon av dessa just nu, kika på nån film och äta chokladdoppade jordgubbar. Låter inte helt fel, eller hur?

Work x2


Har precis kommit hem från jobb nummer två. Var inte så mycket folk idag så jag och Hanna fick sluta redan halv nio. Vi stämplade ut och sen käkade vi mat och snackade skit i en halvtimma. Har haft ångest över att jobba på hyttan sen i Måndags men när jag väl är på plats är det svinkul. Så härlig stämning där till skillnad från berget. Alla är så positiva och glada hela tiden, underbart!


Mer foton på Linus



Nu har jag haft besök av Joakim nästan hela dagen. Var grymt länge sedan vi umgicks så det var roligt att ses igen. Jag ska krypa ner i sängen och läsa H&M-katalogen nu. I morgon väntar dubbelt jobb, både liften och restaurangen så jag lär ju sova ikapp nattens alla missade timmar nu.


Picture of Linus



Schnyggingen Linus som by the way sa att jag hade vackra ögon om jag nu får skryta lite. Fler bilder kommer, har inte hunnit redigera så mycket än då jag kikade förbi jobbet en sväng förut och sen kom Joakim hit och glodde på en massa vänner-avsnitt med mig.


Efterfest med Willez





Hade en kanonkväll igår! Willez spelade två gånger, jag fotade första gången och sen lämnade jag kameran i bilen och dansade med Carro. Efter stängning bjöds det på efterfest med grabbarna i Willez till klockan 06 i morse. Kom hem 07.20 och nu har jag sovit ett par timmar. Hade hur kul som helst, kvällen blev över förväntan!


Dansbandsveckan i Malung



Fick gå några timmar tidigare från jobbet idag för att kunna dra iväg på dansbandsveckan i Malung. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig!! Klockan åtta spelar Willez, det är därför och bara därför jag åker dit. Ska ta en öl med Oliver är det tänkt men vi får väl se hur det blir med den saken. Kameran följer antagligen med, jobbigt att släpa på den hela kvällen dock men det kan det vara värt. Börjar inte förän 12.00 imorgon, tack Niklas och tack Mathias. Säfsen Rules!  Typ.



Nej nu ska jag rota igenom garderoben så jag har inte tid med er.


Ulf Malmros har gjort bort sig



Kvällsfikan uppäten och sista omgången tvätt är i maskinen. Om en halvtimma är det dags att hänga upp den. Finns verkligen inget tråkigare än att tvätta när man inte har tvättmaskinen i samma hus som man bor i. Drygt att springa fram och tillbaka hela tiden. Har nyss tittat på Smala Sussie och jag förstår inte hur folk kan tycka att den är bra. Förstår inte hur kungliga Ulf Malmros som gjort Sveriges bästa film; Tjenare Kungen, kan göra en så röten film som Smala Sussie. Förklara?


Underpants



Hittade ett gäng snygga trosor på forever21. Är så djävulskt sugen på att beställa kläder men jag tror jag ska försöka låta bli. Ska spara pengarna och shoppa ihjäl mig i Dubai i stället. Nu ska jag hoppa ner i sängen och sova. God Natt sötnosar!


Vad hände??



En del bilder är så dåliga att de inte ens är värda att ladda upp. Hur hände det? Nej, nu måste jag ta tag i den här jävla fotograferingen innan mina skills försvinner helt. På Torsdag ska jag fotografera Willez på Dansbandsveckan i Malung så jag kan ju börja där. Sen ska jag ragga upp lite försökskaniner här i Fredriksberg om det finns några.


Flying Jacob



Igår hade jag och Carro myskväll. Vi åt flygande Jacob, drack lite vin och tittade på Skilda Världar. Avslutade kvällen med glass, choklad och Kenny Begins.