Graffiti i Fredriksbergs gamla fabrik





Jag tycker det är så himla fint med graffiti när folk kan sin sak. Det är ju alltid målat på sånna gråa och trista platser så det livar upp det hela. Men som sagt, bara när folk kan sin sak. Vad tycker ni, är det fint eller bara ren skadegörelse?

Nu är sista maskinen i full gång, jag ska hoppa in i duschen och sen blir det matlagning för fulla muggar. Magen skriker efter mat. Middag och Svensson Svensson väntar.


Downhill i Säfsen




Kom nyss hem från jobbet. Egentligen är det stängt i backen mån-tor nu men idag hade cykelgymnasiet hyrt in sig så vi hade öppet några timmar ändå. Har hållt på i en kvart med att skriva det här inlägget men ingenting känns relevant så nu rent ut sagt skiter jag i det och går och tar tag i tvätten i stället. Puss på er.

 För er som vill cykla downhill är det öppet fre-sön 10-16 september ut.


Chai-latte och blåsor



Vaknar upp med en blåsa på tungan. Är det vattenmelonens fel? Det svider så fort jag rör på stackars tungan. Kanske hjälper med lite chai-latte? Ska i alla fall gå ut i köket och skumma lite mjölk nu. Chai-latte är så mycket godare än chai-te, bara ett litet tips sådär. Finns essens att köpa på bland annat Kahls Kaffe.


Ät inte en halv vattenmelon själv.

Nu har jag tryckt i mig typ en halv vattenmelon vilket jag aldrig kommer göra igen. Har kramp i hela magen och kommer antagligen få springa och kissa typ tio gånger i natt. AJJ! Nu kallar sängen, natti natti.


Cupcakefrosting



Ja cupcakes blev det men jag vet inte om den här frostingen är riktigt min grej. Tror jag gjort en god chokladfrosting en gång men skulle vara trevligt att kunna någon mer. Vanilj kanske? Eller någon cheesecake-aktig smak? Ös på med frostingtips nu!


Cupcakes på ingång



Nu är det dags för lite cupcakesbak!


GratisBio




Vinn fina priser - få gratis glass

Just nu pågår en stor tävlingGratisbio med fina priser så som iPad 2, storbilds TV, presentkort m.m.

Alla som deltar i tävlingen får även en gratis glass skickad till mobilen.

För att delta så räcker det med att dela med sig av tävlingen, men du kan även ta del av bra erbjudanden.

Jag tänkte avnjuta sommaren med en gratis glass. Vill du haka på? :)



 


Filter till Canon




Ruggigt höstväder ute idag. Det sörjer jag genom att sitta och titta på bilder från Dubai. Resfebern närmar sig. Ska garanterat köpa mig ett eller två filter innan jag åker dit. Vill få till den där riktiga resebildskänslan med turkost vatten och blå himmel så någon form av gråfilter lär det ju bli. Vilka filter rekommenderar du?


MC vs. Snöskoter



Såhär såg jag ut förra veckan när jag var ute och åkte MC med far min. Har aldrig åkt motorcykel förut så det var skoj, gör gärna om det. Dock är det roligare att åka skoter. Det är det väl dags för om ett par månader. Önskar att jag hade en egen snöskoter ... pappa?


Beautiful sunset




Den här kanske vore nåt att förstora upp och sätta upp på väggen? Utsikt från Solberget, den plats där jag jobbar varje dag. Nu kommer jag dock bara jobba på helgerna men ska njuta var sekund av denna lediga tid. Mycket energi på bloggen och mycket energi på hemmet. Fast den här veckan är jag dock bara ledig idag och i morgon.


Frukost @ 14.35



Blev väckt av telefonen i morse, det var Joakim som ville hit och titta på film. Så vi har tittat på Walk the line och nu har jag precis kommit ut ur duschen. Ska ge mig på denna hög med disk som står i köket och väntar på mig. Borde äta frukost också, världens senaste frukost. Men nu, disken såklart!


Halvsjusovare

Ja, man mår väl helt klart som man förtjänar idag. Jag är så galet galet trött. Kröp ner i sängen direkt efter jobbet och sov till halv sju. Nu inväntar jag Morgan så vi kan slå igång Eclipse.


Kräftskiva




Nu är det bara att korka upp cidern igen. Ska på kräftskiva hos Morgan vars tatueringar bara ökar som ni ser på bilden. Blir nog trevligt skulle jag tro. Nej nu stressar han på här så det är bara på med kilklackarna och dra iväg!


Tvårätters middag



Nu ölar vi för fulla muggar och har precis varit på konsum. 500 svenska kronor köpte vi mat för. Tvårätters blir det, fläskfilégryta och rostade rotfrukter. Paj till efterrätt. Kan bli en riktigt bra kväll det här.


Personalkväll is the shit




Hemma från jobbet och redo för disken. Sen ska jag göra mig iordning lite snabbt och invänta boysen för ikväll är det personalfest igen. Vi ska köpa mat för vår dricks och laga någon god middag, spela lite tv-spel och dricka. Själv sitter jag och smuttar på ett glas rosé men ska sprutta igång musiken och ta mig an det lilla diskberg som köket har att bjuda på nu.


Mot downhillbackarna




Nu har jag packat matlåda och frukost, ska strax hoppa in i bilen och hämta upp Putte & Andreas för att sedan åka till jobbet. Regnet står som spön i backen så jag undrar om det verkligen är några som vill cykla idag, vi har dock en del förbokningar så lite gäster ska vi nog få som sällskap. Har du testat downhill?


Flower Power




Klockan är bara sex och det känns som om hon börjar närma sig nio. Har hunnit med en hel del idag faktiskt. Lagat mat, diskat, duschat, kollar klart på sex and the city 2, städat köket, skurat badrummet. Det börjar ordna upp sig! Nu ska jag slå på tv'n och blunda en stund så får vi väl se vad som händer sen.


Dagens lunch



Panerad torskfilé med äggsås och friterade pommes. Jag måste ju säga att det lär ha blivit ganska lyckat eftersom till och med jag tyckte att det gick att äta, och fisk är inte min starka sida. Mina pommes blev lyckade på första försöket, helt perfekta blev de faktiskt om jag får lov att skryta lite. Och allt på magkänsla, nej hörni idag var jag king in the kitchen.


Lunchtime



Nu har jag precis diskat den äckligaste disk jag varit med om, sex dagar gammal. Det gör jag aldrig om. Tog en lång och välbehövlig dusch och nu ska jag laga mat. Blir nog inget lika lyxigt som på vår personalkväll men tänkte inviga fritösen och försöka mig på panerad torskfilé. Vi får väl se hur det går med den saken, kanske slutar med en Billys Panpizza i stället.


Late night




God Morgon var orden. Plöjde igenom Transformers 1+2 med Andreas inatt, inte förän på morgonkvisten kom jag i säng. Hela huset stinker rödvinssås så jag ska ta mig an disken som stått här i strax en vecka. Mysigt värre.