Melodifestivalen, deltävling 4Ikväll är det melodifestivalen. Verkar bli bästa deltävlingen för i år. Jag ska sitta bänkad med en påse godis. Carro kanske kommer över och gör mig sällskap. Älskar verkligen den här byn och dess invånare. Jag tog mig till coop och köpte godis och hem igen snabbare än jag tar mig till affären med bilen i Hallsberg. Det är typ lika långt till coop som det är till och från postlådan där "hemma". Underbart!


Man blir gul och blå i liften
Man blir helt mörbultad av att jobba i liften. Nio blåmärken har jag på benen. NIO! Drog världens vurpa på väg till jobbet idag så jag kommer väl ha feta blåmärket på ena skinkan också. Var ledig idag men hade hand om miniskotrarna ett par timmar på kvällen så riktigt ledig var jag inte. Har inte varit ledig sedan i Onsdags. Fina pengar blir det.


Stuntbilder från ELMIA
Måste be om ursäkt för typ hundrade gången för dåligt bloggande men det funkar inte riktigt just nu. Inget är som det ska vara och allt är en enda röra. Men jag bjuder på två bilder från Elmia bara för att jag fick veta att det snart är Elmia igen. Frågan är om man ska rulla dit eller låta bli?


Utflykt till Sälen på Onsdag
Igår var jag ledig och hade mysdag. Hårinpackning, bodylotion, ögonbrynsfärgning och solarium. Personalen solar gratis, jag förstår inte varför jag inte solat tidigare men nu ska det bli ändring på det. Så himla skönt var det! Ska sola på Onsdag igen och på kvällen drar vi till Sälen med jobbet. Vi ska äta och dricka gott, kul kommer det bli. Nu väntas Chaite.


Black and whiteSnart ska vi ge oss ut på en promenad till affären och köpa på oss lite mat. Överväger att göra äppelpaj idag, ska bli smaskens!Ledig dag = StäddagIdag är det städdag med Anja. Vi myser  på rummet med musik och choklad. Ska ta oss ann köket och vardagsrummet senare. Ser ut som ett bombnedslag här.

Det hände en olycka i Säfsen Alpin igår. Jag var ju ledig så jag var inte där när det hände men en kollega klämdes fast i svänghjulet på liften. Det gick som tur var ganska bra till slut även om han förlorade mycket blod.


SunshineRamlade ur soffan!Har sovit så sjukt lite de senaste sju dagarna. Tre nätter har det blivit tre timmar sömn. Skulle lägga mig tidigt igår tänkte jag men gissa hur det gick? Somnade på soffan halv två och vaknade av världens jävla duns. Då är det jag som ligger på golvet. Det var bara att pallra sig upp och slänga sig i sängen. Gissa om jag är öm idag?