Nytt på Members

 

Members.com lägger upp nya kampanjer i stort sätt varje dag tror jag. Blev så galet sugen på en hel del av inredningssakerna jag såg idag men skulle även vara härligt med ett humanity-armband nu i sommar. Hur som helst ger members.com helt sjuka rabatter och det bästa är att du får 50kr att handla för efter din första beställning om du registrerar dig via en inbjudan. Vill du ha en inbjudan av mig så är det bara att kommentera med din mail så fixar jag det!


Sommarvärme

 

Igår var det så fint väder att jag slängde av mig kläderna och la mig och solade i bikini utanför huset. Idag är det dock inte lika fint. Ska tillbringa dagen med att fortsätta plantera mer frön och sen ska jag nog baka lite bullar och matbröd. MUMS!


Frukt och grönt i kruka

 

 

Har nyss varit ute på en liten promenad. Planerar att gå till affären och köpa jord så jag kan plantera lite blommor här hemma. En avokadoplanta ska jag knåpa ihop och kanske lite annat kul också. Vi får se vad det blir. Annars hade det varit fint att sitta ute i solen och steka just nu, inga fel alls.


Yesterdays outfit

 

Trots att det står todays outfit på linnet så är det faktiskt yesterdays outfit. Både linne och kavaj från hm. Vi hade en jättetrevlig kväll igår med god mat. Idag väntas en heldag vid Majatjärn för lite fiske. Fast jag ska mest försöka sola och få lite färg!


Årets första grillkväll!

 

Ikväll blir det grillfest för att fira min grannes kille som idag fyller 25 år. Fläskfilé, zucchini, sallad och tequila väntas. Hoppas vädret är på våran sida bara. Hur tillbringas din fredagkväll?

 


Mysfrukost

Jag och Morgan drog till med en liten mysfrukost idag. Nygräddade baguetter, kokt ägg och kiwi. Mums! Vad bestod din frukost av?

 


Bakverk i frysen

 

 


Bakade cupcakes förra vecka. Är otroligt baksugen idag med, funderar på någon slags paj. Recepttips? Skulle också gärna vilja ha tips på den godaste pajdegen till matpajer. Och gärna en hel drös med tips på bakverk som man kan frysa in. Är lite svårt att trycka i sig en hel plåt kakor när man är själv. Inte är det nyttigt i alla fall.

FILMTIPS

Jag är i desperat behov av era bästa filmtips. Gärna nya filmer men gamla är också välkomna. Jag har svårt för krigsfilmer och riktigt sorgliga draman, annars är alla tips hjärtligt välkomna. Skriv gärna ett par rader om filmerna också.

Lediga dagar är underbara dagar

 

Vaknade 07.14 som vanligt, blev dock väckt vid femtiden också men då tyckte jag faktiskt att Sparris var lite väl tidig. Tillbringar denna morgon med frukost framför Big brother. Sen blir det en långpromenad och efter det ska jag försöka hinna sätta upp mina nya gardiner och diska lite. Men först ska jag nog dagdrömma lite om Dubai. Sicken underbar stad.


Inget mer Spotify Premium

Sådär ja. Då har jag sagt upp mitt Spotify premium vilket jag borde gjort för länge sen. Nu sparar jag 1200kr/året som jag i stället kan lägga på kattmat. Eller varför inte en ziperall/onepiece till vintern. Frågan är bara vilket märke och vilken modell man ska välja?

Ziperall


Dubai is the shit

 

Det finns nog ingenting jag saknar så mycket som jag saknar Dubai just nu. Det var mitt livs bästa resa. Två veckor på ett ställe där det finns både öken, storstad och kristallklart hav. Jag hoppas innerligt att jag och mamma åker dit två veckor i höst igen, jag bara måste dit igen. Snart helst.


07.14 Dags att gå upp säger Sparris

 

 

 

Sparris väcker mig 14 minuter över 7 varje morgon. Så då är det bara att kliva upp ur sängen och ge missen lite käk. Passar på att kolla ikapp ett par avsnitt Big Brother innan jag fortsätter med fredagens storstädning. Tror att jag ska försöka sätta ihop min nya bokhylla lite senare idag. Vad ska du hinna med denna söndag?


Tomt på kontot

Checkade läget på mitt konto idag. Ingen vacker syn. Vet inte riktigt var jag slängt bort mina pengar nån stans. x tusen på räkningar och x tusen på cykel. Sen bensin, mat, kattmat, kattsand, kläder och vips så var de puts veck. Nu får jag börja sitta och nörda på alla gratissidor igen så jag kan unna mig lite sommarkläder. Jag börjar med GratisBio. Det kan du också göra genom att klicka på bilden nedan. Eller du kanske har varit duktig och sparat pengar?

 

 


Vintern är tillbaka!

Såhär såg det ut utanför fönstret när jag vaknade. Det är väl lika bra att plocka fram vinterskorna igen. Fast ändå mysigt på nåt sätt, men egentligen vill jag ju ha sommar!


Trött kisse efter storstädning

Det blev kolakakor, cupcakes, bröd och storstädning idag. Sparris var med på ett hörn men han blev lite trött efter allt stå-hej och somnade så sött i soffan. Mitt hjärtegull!

 

 


Bakning och storstädning

 

Lyckades sova lite längre idag faktiskt, skönt med sovmorgon. Tänkte ta mig an en riktig storstädning samt lite bakning. Vädret är ju ingen höjdare så då passar det bra att vara inne och dona. Vad ska du hitta på en dag som denna?


Promenaddags

 

Har världens träningsvärk i armarna ifrån jobbet igår och även sjukt ont i ryggen från jobbet. Har därför varit nerbäddad under mitt duntäcke i soffan och tittat på Hugo. Kan inte bestämma mig för om det var en bra film eller ej. Nu ska jag hur som helst slänga på mig träningskläderna och ge mig ut på en promenad. Sen väntas säkert matlagning och städning.

 

 


Boka Smart


Noll kondition

 

Cyklade till och från jobbet idag. Sparade bensin och rutskrapning men min kropp dog i stället. Är helt slut. Har burit tunga bort och släpat ris på jobbet så nu ska jag kasta mig i soffan med en film och göra något smarrigt att äta på.


Nya cykeln invigd!

Invigde precis min nya cykel, lite småläskigt att cykla när man inte gjort det på så länge. Passade nämligen på att köpa mig en ny cykel när jag var hemma i Hallsberg och ställde mig på vågen och insåg att jag gått ner 10 kg. I stort sätt enbart genom att promenera, inte äta mjukt bröd mer än nån gång ibland och inte äta så mycket godsaker. Så en cykel var jag värd!