Bernadottes Volvo

 
 
 
Här har vi Carl Philips bil på STCC'n i Gelleråsen. Den blir ordentligt polerad innan start. 
 
Idag är jag ledig, vilket är väldigt skönt efter gårdagens slit. Vi hade en grupp som hyrt anläggningen på jobbet och 40 cyklar skulle lyftas av utan att farten skulle sänkas. Så idag har jag faktiskt träningsvärk i armarna. Men det är väl ingenting negativt egentligen. 
 

Ett naturligt leénde

 
 
Älskar den här bilden på Carro. Klämde till på avtryckaren precis när hon for ut i ett gapskratt vilket resulterade i detta naturliga smile. Man blir så glad när man tittar på bilderna tycker jag. Vad tycker ni?
 

Nu är det höst

 
 
Nu tycker jag vi gör det här officiellt. Hösten är faktiskt här nu. Löven här i Fredriksberg har börjat bli gula och en del ligger redan på marken. Men jag älskar hösten. Så länge det inte regnar. Det är ju årets mysigaste årstid. Även om jag egentligen älskar sommaren. Och vintern är ju otroligt underbar den med. Våren har jag alltid hatat. Till dess att jag flyttade till Fredriksberg. Att stå i liften med solen brännandes i ansiktet och svetten rinnandes på ryggen medan snön bländar så att man inte ser ett dugg, det är bland det bästa jag vet. Det finns ingen tid som jag är lyckligare än jag är då. Men nu är det höst och nu tänker jag njuta av det!
 

Förkärlek till människor

 
Jag har skaffat mig en sån förkärlek till bilder på människor som inte vet att de blir fotade. Folkmassor, par som går med ryggen mot kameran och håller varandra i handen och så vidare. Är det fler än jag som gillar den typen av bilder? 
 

STCC i Gelleråsen

 
Har varit på STCC i Gelleråsen med min mamma och min bror idag. Faktiskt ganska kul. Roligast var ju att se Prins Carl Philip och Snickar-Matte även om Prinsen var ganska kass. Eller så hade han bara otur. Sen här übertjusiga Volvon var dock inte med och gasade något, den stod bara i båset och var väldigt läcker. 
 

Nyttig bakning på ledig dag

 
 
Idag njuter jag av ledighet på största möjliga vis. Mysbyxor hela dagen (är det bara jag som i princip aldrig går i annat än myskläder hemma?) och ugnen på full fräs. Proteinbars, granola och fläskfilé är det som tillagas. Smakade precis på granolan ihop med lite blåbärsyogurt och det blev ruskigt gott trots att jag hade i proteinpulver. MUMS!
 
 
 

Photoshoot och en löptur i mörkret

 
Idag har jag haft en ordentlig städdag. Alla bord och hyllor är nu fria från damm och katthår. I alla fall för en liten stund. Sen begav jag mig ut på en photoshoot med denna snygga lady. Fick galet många kanonbilder på henne. Och nu på kvällskvisten tittade jag såklart på Idol följt av en löptur på en halvmil i mörkret. Saknar vintern och alla tända ljus, och mörkret. Så blev liksom bara tvungen att ge mig ut en sväng. Mina lår värker som aldrig förr men det var det värt. Lätt. 
 

Jeppenator på Snowcamp

 
 
Här har vi Jeppenator i vattenhoppet på Snowcamp i Säfsen. Vad han gör för trick har jag ingen aning om men det känns som om jag kommer bli varse det i vinter med alla skidgalna campers runtomkring. Själv hade man ju inte ens tagit sig fram till kicken på hoppet utan dragit omkull sig halvvägs ner antar jag. 
 

Årets sista stekning

 
 
Vi fortsätter väl med lite porträtt på Carro när vi ändå är igång. Idag skiner solen så jag ska slänga på mig bikinin och göra året sista stekning! Om det inte är för kallt ute. Men det visar sig väl. 
 

Sommarens sista solstrålar

 
 
Några bilder från min och Carros photosession som vi gjorde precis innan jag drog till Snowcamp och spanade in vattenhoppet. Snowcamp stängde förövrigt igen portarna för den här säsongen idag. Antar att de öppnar igen till höstlovet om intresse finns och det tror jag absolut att det gör. På tal om actionsport så gjorde jag mitt livs femte åk i bergcykelparken idag. Sjukt läskigt när det var blött i leden men annars börjar jag tycka att downhill är lite roligt faktiskt. 
 

Hjortronswisch

 
Har mamma på besök idag. Vi har plockat hallon och ätit glass med grädde, maränger och varma hjortron. Så galet gott! Har dessutom åkt fyra åk downhill hittills i mitt liv nu. Himla kul och himla läskigt!
 

Snowcamp vattenhopp

 
Var en sväng förbi Snowcamp igår och kikade när Eric Skytt hoppade vattenhopp. Passade på att ta lite bilder eftersom jag ändå fotat Carro precis innan. Mäkta imponerande faktiskt. Även de små kidzen på campet hoppade och trixxade!
 

Fartfylld dag

 
 
Fartfylld dag idag. Jobbat 8-12.30 ungefär och snart ska jag iväg en sväng till snowcamp och kika när de hoppar vattenhopp. Efter det blir det en liten photoshoot med Carro och sen redigering halva kvällen om bilderna blir bra!  Verkar få fullt upp i morgon med för då ska jag hem till Emma. Full rulle!
 

Nu är det höst och snart är det vinter

 
 
Är det fler än jag som längtar till frosten? Till tända ljus, glögg och det första snöfallet? Är det fler än jag som längtar efter adventsljusstakar, lussebullar och längdskidor?
 

If it fits your macros

 
 
Morgonpromenaden är gjord. Typ tredje långpromenaden för den här sommaren, så usel har jag varit. Men nu blir det ändring på det. Ska försöka få ordning på maten också, äter IIFYM (if it fits your macros) som jag tycker är tusen gånger bättre än LCHF. Fast jag ballar ur nån gång då och då, men det är dags att styra upp det nu om jag inte vill dö som typ 40-åring. 
 

Time for powerwalk

 
 
Tvättat, avfrostat frysen och slängt tidningar. Det är väl ungefär hur min dag sett ut. Nu ska jag strax plocka ur sista maskinen och sen ge mig ut på en promenad. Det gäller att komma igång nu om jag och mamma ska gå med i tappa.se igen!
 

Drömmar

 
Det finns så mycket man vill göra. Saker man inte hinner, saker man inte kan och saker man inte vågar. Men nu har jag äntligen dammat av min kamera igen och i veckan ska jag ge mig ut på första löprundan på en månad. Heja heja. 
 
 

Lugnet före stormen

 
 
För första gången på riktigt länge gav jag mig ut i skogen och fotade porträtt. Lika svettigt varje gång och lika galet roligt! Hann ta några bilder innan spöregnet kom och sen rök paraplyt fram illa kvickt. 
 

Solnedgång i Dubai

 
 
 
Var lägger folk upp sina bilder nuförtiden? Det är så himla tråkigt att bara ha dem ligga på datorn, finner ingen motivation alls till att redigera klart allt jag har som är flera år gammalt. Och till bloggen är det ju inte överdrivet många som hittar direkt. 
 
 

Sveriges vackraste kontor

 
Idag är jag ledig men annars är det som synes i bilden princip mitt kontor. Kan man begära nått mer? Saknar både fotograferingen och bloggningen men det finns varken tid, ork eller ro för sådant längre. Sjukt tråkigt. Men jag hoppas komma igång igen snart. Och samtidigt hinna träna och jobba. Dygnet har för få timmar helt enkelt!