Tappa.se drar igång

 
 
Om en vecka börjar stegtävlingen på jobbet. Då är det jag som går all in. Finns bara förstaplatsen i sikte just nu eftersom jag kom tvåa sist. Men den här gången är det fler sportiga typer med så nu får jag nog ge allt om jag ska ha en chans. Blir lite svårt eftersom jag kommer sitta på en buss i en vecka och sen flygplan och två veckor i Dubai. Men det SKA gå. 

Bästa gästservicen med naturen som granne

 
 
Skulle jobbat endast fre-sön från mitten av Augusti men har haft sån tur att det alltid blivit någonting mer, så har kört minst 4 dagar i veckan i alla fall vilket är bra för plånboken. Idag var det rekryteringsdag så det blev jobb hela dagen för min del. Jag höll i intervjuerna för en del av liftvärdarna. Jisses vilket härligt gäng vi kommer bli i vinter, det kommer bli så sjukt roligt och så galet bra. Antagligen den bästa gästservicen vi haft hittills. Kanoners blir det!
 

Triss i porträtt

 
 
Ledig igår och idag men i morgon har jag ett viktigt jobbuppdrag. Kanske det viktigaste jag haft i mitt liv. Men just nu sitter jag och redigerar bilder på Emma, har annars bara tvättat, bakat och kollat på Vampire Diaries idag.  
 

Slutkörd

 
 
Totalt slut i kropp och själ efter jobbet idag. Det var full rulle från början till slut och det var nog rekordmycket folk. Tryckte ner mig i soffan och tittade på Jack Reacher men nu börjar det bli läggdags. Ska krypa ner i sängen och glo på telefonen en stund. Har föresten fått en spricka i displayen på den. Attans, nu blig jag ju "tvungen" att köpa Iphone 5s när den kommer....
 

Läcker leopard

 
 
 
 
 
Nog fick jag snygga bilder i Orsa alltid. Just nu sitter jag med en handuk i håret och försöker få det att torka så jag kan kasta i lite mer färg i det. Har blekt topparna á la ombre och sen ska allt få en röd touch hade jag tänk. Passade på att färga lite på impuls nu när jag ändå sitter och jobbar lite på fritiden. Fick en så grym arbetsuppgift idag så jag ville ta med den hem en sväng. 
 

Mer isbjörnar

 
 
Fler isbjörnsbilder från Orsa såhär på kvällskvisten. Sitter och redigerar lite efter dagens personalmöte som mer eller mindre blev en utbildning skulle jag vilja påstå. Lärorikt och givande och nu är jag även helt klar för vintern vilket känns otroligt skönt. Då kliver jag in på mitt fjärde år, min fjärde vintersäsong och min sjunde säsong totalt. Stolt är ordet. 
 

Polar bear

 
 
Jag tillhör nog dem som tycker isbjörnar är snäppet coolare än de övriga björnarna.
 
Nu har jag precis klämt i mig en och halv smörgås eftersom min katt kastade ner den sista halvan i min soffa så den blev full av katthår. Inväntar personalmöte som tydligen ska ta hela dagen vilket blir väldigt spännande. 
 

Ett stopp i Mora

 
 
 
Idag blev det en utflykt till Orsa med pappa. Första stopp Mora där det fanns ett lok att titta på. Underbar dag med underbart väder. 

Ny kamera + nytt objektiv

 
Har haft fullt upp den senaste veckan och har dessutom gjort av med sjukt mycket pengar. Är nu stolt ägare av en Canon 7d och ett Canon 70-200 f/2.8 is USM. Har inga planer på att sälja min gamla 50d utan den blir min reservkamera. Alltid bra att ha två och speciellt vid bröllop och dylikt. 
 

Ostbågar, om katten själv får välja

 
 
Fredagsmys med mamma och Sparris. Ostbågar är Sparris favoritmat och blir man inte bjuden, ja, då hämtar man såklart maten själv. Mumsfilibabba!
 

Svartvita brudar

 
 
Inväntar just nu en promenad med denna primadonna som jag jobbade med i vintras och som numera bor här i byn. Igår blev det en lång runda för mig på 14km eftersom jag inte hamnade riktigt där jag trodde jag skulle hamna, så idag blir det en kortare vända. 
 
 
 

Alla dessa resor

 
Idag kan nedräkningen börja. Det är bara två månader kvar till jag och mamma sitter på planet till Dubai. Två månader kvar att försöka hinna nå mitt mål som jag bara kommer längre och längre ifrån. Men gud vad jag längtar. Sol, bad, god mat, underbar shopping. Så underbart! Det är dessutom bara 4 veckor kvar till jag och pappa sitter på bussen på väg i Europa. 4 Veckor. Det kommer gå så snabbt och det ska bli så galet kul. Kameran ska då äntligen få gå varm dygnet runt!