22 years old

Idag fyller jag år! Sitter på jobbet och väntar på att få åka hem och korka upp. Linda och jag ska äta tacos, sen kommer det väl lite tjejer och kanske ett par grabbar hem till mig och förfestar lite innan vi drar på party!


Roshana är cool

Sitter såklart i min supersköna soffa och tittar på idol. Tycker Roshana är helcool. I början tyckte jag att hon verkade vara en blåst och dryg diva. Nu verkar hon ha båda fötterna på jorden, vara smart och ändå vara en liten diva. Stendiggar henne. Dock är Amanda F min favorit i årets idol. Vem är din favorit?


Födelsedagsfest



Nu står det brownies i ugnen. Något måste jag ju bjuda på i morgon när jag fyller år. Borde kasta ihop något mer men vet inte riktigt vad. Dessa brownies går så otroligt lätt att göra, perfekt recept! I morgon väntas födelsedagsfest här på byn. Dock inte hemma hos mig men jag inräknar mig faktiskt i festen. Blir nog trevligt skulle jag tro.


Musarm av granris

Jag är så klen. Jag får musarm genom att elda granris. Känns som att handlederna ska trilla av vilken sekund som helst. En smärre överdrift kanske. Nä nu ska jag sluta mina ögonlock och drömma att jag är på GeKås och shoppar loss. Skulle vilja åka dit och handla julpynt jag.


Bloggar från iPhonen, ÄNTLIGEN

Ingen är väl gladare än jag just nu. Blogg.se' app är äntligen här! Hörde ni? Appen är här och den är gratis. Nu går det att blogga från telefonen och är jag inte redan stämplad som Fredriksbergs egna lilla mobilnörd så lär jag bli det nu. Hejhå vad jag ska blogga. Dygnet runt alla dagar i veckan. Tack gode Gud för iPhone.

Och tur är väl det för er för då kan ni få se hur soffan blev som jag och mamma släpade in halv elva igår kväll. Löööv it!


Morgonpromenad innan frukost



Jag får väl börja med att säga god morgon. Jag ska dra på mig lite kläder och gå ut på en promenad, sen åker jag till pappa och äter frukost. Han bjuder säkert på lunch också. Ute är det underbart väder, skulle vilja fota lite men har såklart inte orkat ladda batterierna till kameran än så det skiter sig liksom lite. Får väl göra det när jag kommer hem ikväll så kanske jag hinner ut en sväng efter jobbet i morgon. Hur ser er dag ut?


Easytone Reecommit



Geee miiig! Varför är alla andra easytones prissänkta på spartoo.se förutom just dessa urläckra darlings? De kan jag ju ha både på hyttan när jag jobbar och när jag är ute och går. Vill ha vill ha vill ha. Men är det värt 400kr extra eller ska jag nöja mig med ett par halvsnygga?


Ny favorittröja á la leopard




Dagens shopping. Tröja (149kr) + Leggings (199kr) + BH (99kr)

Tröjan har redan blivit min favorittröja. Superskön och läcker. Köpte mig lite pyssel på panduro hobby. Eller vit färg och decoupagelack snarare. Så nu ska här pyntas i köket. Hittade även ett par glasburkar och en ljusstake som ska placeras i köket. Och en minikruka som jag måste hitta en växt till. Nu vill jag upp med nya köksbordet och sen får köket vara klart. Då påbörjas inredning av vardagsrummet. Soffan kommer i morgon. HAPPYFACE!

Frossle.com


Mot polisen




Nu är jag redo för passfoto. Men man ser väl ut som en påse skräp sen i alla fall. Fast det hör väl till. Ingen är snygg på sitt pass. Eller?

Drar en repa till Marieberg med mamsen efter besöket hos polisen. Är shoppingsugen, men hittar väl ingenting som vanligt.


I Hallsberg är det sommar

Slumrade visst till i soffan. Kom hem till mamma runt ett, lagade mat och sen kröp jag ner under en filt. Här är allt mycket grönare än i Dalarna där hösten har anlänt med stora steg. Har ni höst där du bor? 

 



Jumpin


Porträtt i blågult




Har snöat in mig lite på blåtonade skuggor och gultonade högdagrar. Tycker porträtt gör sig bra i det. Ska passa på att ta lite egobilder utomhus nu när jag är hemma. Kanske kan få till en ny bloggdesign snart i så fall. Nu måste jag packa, och inte äger jag nåt att packa i. Kanske dags att skaffa sig en sportbag?


Puss på näbben



Har en hel lista med saker som ska göras innan jag åker hem i morgon så nu ska jag faktiskt krypa i säng. Hemma väntar ett besök hos pappa, passfoto, lite shopping och mys med Chip. Det är ju nästan så man längtar hem lite. Han ska få en stor puss på näbben, nästan så han trillar av stolen.


Sunshine




Ännu en dag med strålande sol. Vill ju vara ledig och rasta min Canon lite. Men icke. Dubbeljobb är det som gäller. Tar med mig servitriskläderna direkt till berget idag så slipper jag stressa ihjäl mig sen. I morgon åker jag hem till Hallsberg. Måste packa och tanka bilen bara men ska försöka komma iväg så fort som möjligt.


Sommaren är här igen!



En somrig bild mitt i höstmörkret. Kanske kan pigga upp lite. Själv börjar jag bli så trött att jag ska hoppa isäng strax. Jobba dubbelt upp i morgon men sen är jag ledig i tre dagar. Då åker jag hem till Hallsberg en sväng. Till veckan får jag upp min nya soffa och på fredag fyller jag år. Detta innebär såklart party. Ska försöka pilla in ett tårtkalas någon dag också.


Fotopromenad bland höstlöven



Nathalie in action.


Har tillbringat ett par timmar ute i höstsolen med Nathalie. Vi gick en fotopromenad till Majatjärn och fick en hel del bra bilder och några kanonbilder. Har för övrigt haft det både kul och trevligt. Nu har jag myst ner mig i soffan under filten framför idol. I pausen ska jag bege mig till köket och bre en macka, är lite småhungrig.


Robinson en torsdagkväll




Nu ska jag mysa ner mig i soffan framför Robinson och dricka lite varm oboy. Gud så gött. Missade förra veckans avsnitt så är inte så insatt i det just nu men man kanske kommer in i det snart igen. Hoppas det. På tal om Robinson och vita stränder så är det 6 veckor kvar till jag och mamsen drar till Förenade Arabemiraten idag!


Fladdermöss är söta!



Vrålhungrig! Vi har faktiskt jobbat på riktigt bra idag. Först flyttade vi 4-stolen på antagligen rekordtid, 100 stolar på 95 minuter. Detta inkluderar även två vätskepauser.

Sen flyttade vi en himla massa virke och mitt i all virke dök en fladdermus upp. Skitsöt tyckte jag och klappade den lite på ryggen, men det verkade han inte tycka om för när jag skulle flytta på den började den fräsa åt mig. Tänk om den skulle attackera mig!? Men nejdå, det är lugnt säger Niklas och springer bak tio meter. Karlar. Så det var ju bara för mig att plocka fram en pinne och flytta på den där stackarn.


9 dagar kvar



Sitter i soffan och tittar på bonde söker fru. Fick ett samtal av pappsen, diskuterade födelsedagspresenter lite. Verkar som om jag får det vita ljusfatet jag vill ha. Några vita klotljus på det skulle sitta fint. Lika så ett av de stora doftljusen på ikea.


Mirror mirror



Hade tänkt ge mig ut på en fotopromenad idag när solen lyste och löven börjar få så fina färger. Men så blev det inte. I stället tog jag en varm dusch och nu tänker jag slå på tv'n. Eller någon film kanske. Det visar sig.


Nybakade scones med två töser

Nyss hemkommen från Nathalie. Hade en supermysig och rolig kväll med henne och grannen min. Nathalie bjöd på nybakade scones till idol. Precis en sån kväll som jag behövde en dag som denna. Nu väntar sängen. Natti♥