Ta mig till havet

 
 
 
Det finns inte ord för hur mycket jag längtar tillbaka till den här platsen. Just nu snöar det faktiskt lite här vilket är trevligt, men inte alls lika trevligt som detta paradis. 

Att göra ingenting

 
Ja, vad säger man. Jag har all tid i världen att blogga och redigera bilder men ändå tar jag mig inte tid till det. Tror att jag dessutom har hur mycket bröllopsbilder som helst kvar att visa också. Men det kommer väl när det kommer. Just nu gör jag så mycket annat. Som att göra precis ingenting. 

Bums ner i soffan

 
Nu ska jag krypa ner i soffan och titta på film. Så det så. Har haft en toppenhelg med mamsen, dock inga 7 rätt på V75. Men vi kör igen om två veckor. Heja heja. 

En middag för två

 
 
 
Ikväll kommer min kära mamma hit. Hon ska väl bona i sin lägenhet under helgen, och även lite hos mig. Jag har två hyllor som ska upp i köket så jag får plats för allt bråte jag äger. Men ikväll vankas mat och x-factor. Det är faktiskt jag som ska laga maten, tänka sig. Färsfyllda paprikor blir det. Och efterrätt får hon välja, cupcakes, brownies med hallon eller chokladglass. Eller varför inte alla tre? 

Vattenstänk och hemlängtan

 
Ja. Nog längtar jag redan tillbaka till Dubai. Nog för att jag älskar Fredriksberg, frosten och kylan som biter tag i kinden. Men Dubai kändes ändå lite som "hem". Nä, till helgen sätter jag sju rätt på v75 så jag kan åka tillbaka  snart igen. Fast jag kan ju börja med att försöka betala räkningarna som kommer landa i min brevlåda i December... 

Två liter flytande godis

 
 
 
Nu är jag både hemma från Dubai och hemma från Hallsberg. Var hos mamma en halv vecka efter att vi kommit hem. Hämtade Sparris som faktiskt hade varit så social med de andra katterna att han delade bur med två kompisar. Pensionat Kurra i Sköllersta bodde han på och han kommer garanterat bo där igen. Hem från Dubai lyckades jag få med mig en liter  absolut vodka och en liter bacardi strawberry daiquiri för knappt 300 svenska kronor. Som hittat. Har aldrig smakat bacardin men den låter smarrig. Någon som smakat? 

Kvällsutsikt från hotellet

 
 
 
 
 
Ikväll tänker jag och mamma ta en tur till ett av världens största köpcentrum, nämligen Dubai Mall. Vi var där förra året och även en snabbsväng igår för att käka och titta på fontänen. Hoppas få med en stor shoppingpåse hem men det brukar ju inte bli så, är väldigt dålig på att shoppa faktiskt. Men igår var vi inte bara på Dubai Mall utan på Old Souk Deira och köpte vaniljstänger och saffran.

Sharjah Beach

 
 
 
Har glassat på stranden hela dagen, precis som alla andra dagar. Nu är jag helt slut och tänker faktiskt hoppa i säng. Solen tar ju död på en. I morgon väntar stranden och en helkväll på Dubai Mall.

Det blir en dag på stranden

 
 
Den här gången släpade jag med min gamla, rötna systemkamera på resan. Är varken rädd om kameran eller objektivet och inget av det är värt ett öre idag. Så den är perfekt att ha på stranden. Behöver inte vara rädd att nån ska stjäla den, att jag ska tappa den i vattnet eller att den ska bli full av sand. Kul att kunna ta lite turistbilder om dagarna, blir ju sällan några strandbilder annars. Vi har det helt underbart förresten. God mat, bra väder och 30 grader i vattnet.
 

Läget i Sharjah just nu

Bättre än såhär kan man ju då inte ha det. Klockan är efter elva på kvällen och det är inte långt ifrån 30 grader varmt. Har shoppat smycken, en tröja och ett par joggingskor. Annars har vi bara legat på stranden och stekt. Awesome!