In my window




Har skruvat cyklar hela dagen så nu kan jag sätta ihop en downhillcykel. I övermorrn öppnar vi bergcykelparken. Nervöst, både över att lasta på cyklar i liften och att hyra ut cyklar i kiosken. Gick en promenad efter jobbet, la mig i solen och bara njöt. Mina fötter verker så galet mycket efter att ha stått på ett betonggolv en hel dag. Var ingen bra idé att ge sig ut på promenad.


Bullbak




En hel dags cykelmekande på jobbet. Vi jobbade över en timma och på kvällen grillade vi korv och chillade. Sen när jag kom hem hade Carro bakat bullar, det är såhär en dag ska vara!


Party like a rockstar!



Joakim i volvon.

Gårdagens fest blev nog ganska lyckad. Det var trevligt folk och de flesta verkade ha hyfsad koll på vem jag var, presenterade mig för en av grabbarna och till svar fick jag "Jaha, det är du som bor i det vita huset". Lite scary att folk vet var jag bor fastän jag aldrig träffat dem, men det är ju Fredriksberg vi pratar om.


Jobb och fet lön firas med fest

Herregud vilken vecka det har varit. Så otroligt påfrestande på kroppen. Grävt och krattat dag ut och dag in. Igår blev det dubbeljobb för min del. Blev inringd till hyttan så jag fick jobba i restaurangen 17-23. Bar tallrikar och serverade öl. Gick över förväntan och på Fredag och Lördag ska jag jobba där igen. Jobbar i berget Måndag- Söndag. Bara det kommer ta död på mig, nu ska jag även jobba dubbelt fre-lör och antagligen jobba 9-24. Men pengar och erfarenhet! Nu ska jag sminka mig och rufsa till håret för ikväll är det party!!


Vargspåret är klart!

Mitt vardagsrumsfönster.


Jobbat 07.00-17.20 idag. Vi har promenerat ca 1 mil och krattat 2.8km cykelled. Halelulja vad jag är trött i kroppen. Fötterna värker och jag har skavsår på händerna men nu är vargspåret äntligen klart för öppning!

 


Ett lyckat avslut på en röten dag




Idag har jag haft en riktigt dålig dag, som tur är blev den bättre ju mer tiden gick. Har hunnit tvätta ett par maskiner smutsiga kläder, blandade färger hej vildt men det gick bra ändå. Fick även manligt besök på en snabbvisit. Åt lite cheesecake ihop, trevligt som tusan.


Är numera sambo




Ett tappat hjul på folkrace.

Ligger i sängen. Carro flyttade in igår så nu är jag sambo över sommaren. Vi kommer ha så grymt kul. Hon har varit i Ludvika idag och köpt ett rosa skohorn bara för min skull. Sötast ever. Sen har hon lagt ett par skitsnygga kuddar i soffan, de är beiga med zebraränder och giraffer på. Passar perfekt ihop med min beiga soffa och min zebrarandiga pläd. Superläckert! Nu ska jag äta cheesecake, stay tuned


Glass i stora lass



Nyss hemkommen från jobbet. Det firas med lite glass! Blev inringd på aktivitet när jag var i downhillen i berget så fick dra från ett jobb till ett annat. Glassade runt och fikade i stället för att skotta pinnmo. Bra val? JAPP! Har även fått förfrågan om att jobba i restaurangen på adventure days, kan bli spännande. Kul att testa på något nytt och bra att få lite blandade erfarenheter så man kan rycka in när det behövs.


Jockeboy i ledning med Volvom



Det är Joakim i ledning med volvon. Han kom 2a, 3a, 2a om jag minns det rätt och tog sig vidare till B-final. Grymt trevlig dag och jag lär ju dra iväg på folkrace oftare. Är bra sugen på folkracefesten i Motala v.29 och sen skulle det vara kul att kika lite på min hemmaplan, Hallsberg. Och Laxå såklart.


Folkrace i tyfors



Idag var det folkrace i Tyfors. Min vän Joakim körde så självklart var jag på plats med kameran. Han är dock inte med på just den här bilden men andra bilder kommer. Varje gång man packade ner kameran i väskan blev det världens krockar i kurvan som vi stod i. Typiskt! Men jag hade en riktigt trevlig dag med Putte & Nathalie.


Mysafton varje dag



Såhär mysigt har jag här hemma om kvällarna.


Dream come true



Sitter bänkad framför tv:n och glor. Är helt slutkörd efter jobbet. Det är när det regnar som idag som man önskar att man jobbar inomhus. Å andra sidan väger allt det positiva med att jobba utomhus upp det hela och jag skulle inte vilja byta jobb för allt i världen. Är taggad för sommarsägongen, det känns mäktigt att vara en del av en turistanläggning. Börjar trivas sådär ruggigt bra igen. Ikväll får jag förhoppningsvis besök av Tobbe och imorgon har jag och Nathalie bokat en liten date. Kanske följer med henne på folkrace på Lördag också, beror lite på när mamma kommer hit och om hon klarar sig själv en stund.

ForHair.se


Detaljer från kökfönstret




Såhär ser det ut i mitt köksfönster. Mitt kök är så tomt det kan bli. Varenda skåp är fullt men jag har inte en enda möbel. Äta får man göra i tv-rummet, om man nu inte vill sitta på golvet. Idag gör det dock ingenting för jag är bortbjuden på middag. Downhill-gänget ska äta mat hos VD:ns son som nu kommer vara min chef under sommaren. Vi ska snacka lite jobb och ha det allmänt trevligt.


Palmer på naglarna




Jag hade lite tråkigt en söndagseftermiddag som denna så jag plockade fram youtube och en hög nagellack. Fick otroligt mycket inspiration men började till slut måla palmer på naglarna. Jag är ingen konstnär för fem öre men jag måste säga att det gick hyfsat bra ändå. Vad vill ni se för kul mönster på mina naglar nästa gång?


Pointshop

PointShop.se


Stockholm by night



Jag tror inte tekniken vill att jag ska bo här för ända sen jag kom hit har det krånglat. Nu är min fotoskrivare på dåligt humör. Färgpatronen cyan fungerar inte trots att det finns bläck i och dioden lyser. Bilderna blir röda och trots att jag gjorde en bild svartvit i datorn så skriver skrivarjäveln ut den i rödsvart! Det är bilden ovan som jag tänkte skriva ut och hänga upp på väggen, äh jag hängde upp tavlan i rött ändå. Blev helt ok men jag vill faktiskt ha den svartvit.


Dyblöt promenix

Nyss  hemkommen från en dyblöt promenad. Träffade Nathalie och sa att det var lagom väder att gå ut och gå i, två minuter senare kom det världens skur! Nu har jag krypit ned i myskläderna och ska slå på tv:n. Nu har jag nämligen tv tack vare att Joakim kom hit och fixade det till mig. Happyface!


Köttfärsfylld paprika


Vilken snygging, eller vad säger ni?


Idag fick vi sluta en timma tidigare på jobbet så jag hann både baka och laga mat. Gjorde köttfärsfyllda paprikor med ris till matlåda i morgon. Åt resterna av köttfärssåsen och riset till middag och jag tror köttfärssås är min grej, uj vad gott det blev! Sockerkakan som jag lagade blev dock inte riktigt klar, bättre lycka nästa gång!


Gasen i botten



Igår körde jag 4-hjuling för första gången i mitt liv. Backade även med släp. Och mer 4-hjuling lär det bli på jobbet i sommar. Kört ris i tre dagar nu men idag blev det inte så mycket, vi körde bara ris till en stund efter frukosten. Sen bar det ut på ön för att riva ner en mur med sten. Galet varmt var det ute så nu blir det att svalka av sig med en glass med Carro


Gladiatordojor med en färgklick



Skulle behöva ett par nya gladiatorskor till sommaren då mina är totalt utgådda. De påminner om dessa par ovan och jag skulle gärna vilja ha ett par liknande med färger och nitar. Frågan är bara vilket av dessa par man ska välja? Det vänstra paret var löjligt billiga dessutom.