1 minut med Burpees

Tog mig en promenad till gymmet på brandkåren och körde ett pass. Det blev ben och bröst och lite lätta marklyft. Testade även att göra burpees, har typ aldrig gjort några i hela mitt liv. Fixade 17 stycken på 1 minut. Tänkte testa igen om en vecka eller två och se om man fixar över 20 då. Hur många klarar ni? 
 
 
Skulle egentligen skriva om nånting helt annat men gammal och senil som man är så är det bortglömt. 

Somrig frukost

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Äntligen fungerar det att ladda upp bilder från Instagram direkt hit, det har jag längtat efter att få testa. Har fått lite dille på att göra nicecream, såå gott. Vad brukar ni smaksätta era med? Jag har kört hallon mest men längtar efter färska jordgubbar. Annars är ju mina favoritfrukter mango och ananas, vilka är era?
 

Kurre på besök

 
 
Har tagit mig en minisemester och åkt hem till mamma. Idag besökte jag pappa en sväng och träffade då på den här sötnosen. Det är en tam ekorre som man kan mata direkt från handen, såå fin. Jag älskar ju djur och det är helt fantastiskt att komma nära vilda djur. Fina bilder fick jag också! 
 

Besatt av Janni & Jon

 
 
Sitter just nu ute i solen och göttar mig. Hänger på Youtube. Jag har aldrig gillat Youtube och brukar varken kolla på roliga klipp eller på musikvideos. Men nu har jag helt plötsligt blivit besatt av Janni Delér och Jon Olsson. Jag vet inte om det är för att båda är så otroligt snygga, pratar så bra engelska eller bor så himla fint som jag blivit galen i dem. Det bara hände. I brist på andra bilder en sån här solig och varm dag så bjuder jag på två svettiga bilder från Monkey Beach för två år sedan i stället. Det passar ungefär lika bra. Drömmer mig lite tillbaka faktiskt. 
 
 
 
 

Jo tack, jag mår bra.

 
-Hur är läget?
-Jo tack, det är bra. Själv då?
-Jomen det är bra.
 
Sådär lyder 99% av alla konversationer som börjar med Hur mår du. Så otroligt tråkigt tycker jag. Ofta är det ju någon man inte är sådär jättebestis med som frågar och då svarar man väl inte att det är dåligt och berättar hela sin livs historia för den? Eller? 
Och vad är definationen av ''Bra''? Man kan ju vara frisk, alla nära är friska, jobbet går bra, utseéndet är man nöjd med men diskberget växer och av det mår man lite dåligt. Ska man svara att det inte är så bra då? Det är ju sällan någonting är helt perfekt. Är det inte jobbet så är det bilen och är det inte vännerna så är det träningen. Vore det inte roligare om man i stället frågade om det hänt nåt kul sen sist? Eller vad man ska hitta på i sommar? Någon som håller med?
 
 
Nä nu ska jag vila hjärnan lite och måla naglarna, funderar på att måla lite fjädrar så de blir lika fina som ovan.